NOL Fórum
2017. Augusztus. 22, 02:34:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
 51 
 Dátum: 2017. Augusztus. 15, 14:59:40 
Indította apszu - Utolsó üzenet: írta freechess
Apszu, te annyira ostoba vagy, hogy az már nekem fáj.... Vigyorog
Miért hozol olyan ábrát, ami azt igazolja, hogy a magyarok jó része (az ábra szerint 600.000) a lábával szavazott?
Igaz, marhaságokat azért írsz magyarázatképpen....

Itt egy cikk, próbáld megemészteni: http://www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/megis_hogy_lehet_hogy_magyarorszagon_3_millio_ember_tartja_el_a_masik_7_milliot_is.259205.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 52 
 Dátum: 2017. Augusztus. 15, 13:48:29 
Indította kecske - Utolsó üzenet: írta sandton
http://hvg.hu/elet/20170814_Az_orszag_legmenobb_hazi_feladatat_adta_egy_tardosi_tanito_neni_a_diakjainak

Részemről még csak azt tenném a listához :

Kapcsold ki az okostelefonodat egy napra és írd le az élményeidet....

 53 
 Dátum: 2017. Augusztus. 15, 07:33:46 
Indította freechess - Utolsó üzenet: írta kecske
Ötven éve kezdték forgatni az Egri csillagokat. A Cecey Évát illetve Bornemissza Gergelyt alakító Venczel Vera és Kovács István akkor és most.


 54 
 Dátum: 2017. Augusztus. 15, 00:33:09 
Indította freechess - Utolsó üzenet: írta matter
Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház
Helyszín: Leányfalu, Móricz Zs.u. 141.

Időpontok:
   - 2017. szeptember 18., hétfő (18:00) - szeptember 21., csütörtök                                                                                                                                     (13:00)
                          Vezeti: Jelenits István atya

Csak azért, mert a medvebarlangtól nincs is messze.
Köszönöm !

 55 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 18:53:25 
Indította apszu - Utolsó üzenet: írta apszuAzon kívül, hogy baromságokat írsz, meg balfaszékról beszélsz, azt a tényt nem tudod/tudtad cáfolni, hogy szeretett kormányosod uralkodása alatt az ország folyamatosan leszakad Európától. Az emberek jó része már a lábával szavazott..... De ne félj, az ellenzék tényleg balfasz.... De ettől még nem lesz igazad.
Statisztikai ügyekben van szakértő a fórumon, aki folyamatosan oktatott téged - csak éppen hiába. (Pl. Foglalkoztatottság meg szegénység ügyében....)

Ez az "emberek jó része", meg hogy "lábával szavaz"...megint a szokásos baromság. Miről szavaztak a litvánok, lengyelek, románok....jóval nagyobb arányban? Talán arról, hogy nyugaton azonos munkáért jóval több a fizetés? Persze tegyük hozzá, viszont kevesebb mint az adott ország hazai munkavállóinak. Igaz, az ábra 2015-ös.


 56 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 15:24:16 
Indította apszu - Utolsó üzenet: írta freechess
Lehet hogy sokkoló, nekem inkább úgy tűnik, hogy javuló. Persze még van hova.

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/sokkolo_szamok_a_magyarok_fele_nem_tud_elmenni_egy_hetre_nyaralni.258101.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

"Azért jó hír, hogy az utóbbi 5 év eredményeit nézve pár kivételtől eltekintve mindenhol nőtt azoknak az aránya, akik megengedhetnek maguknak egyhetes nyaralást. A legnagyobb fejlődést ilyen szempontból Lettország mutatta fel, a 2011-ben mért 63,4%-ról 37,1%-ra csökkent azok aránya, akik nem tudnak elmenni pihenni egy hétre, emellett nagyobb csökkenést produkáltak még a lengyelek, az észtek és még Magyarország is, nálunk 5 év alatt 15,6 százalékponttal javult a helyzet."

(Érdemes megnézni az ábrán, hogy hogyan áll Románia, amely ugye éppen most húz el mellettünk padlógázzal. Igaz, aki nem csak olvasgat róla, hanem jár is arrafelé, azért tudja milyen a valóság.  Kacsint)A számok nem hazudnak: a románok elhúztak tőlünk. Persze, aki csak Tusványosra jár, és a fideszes propaganda előadásokat hallgatja, annak fogalma sem lehet a valóságról...

Kètségtelen. A számok nem hazudnak: 66 több mint az ötvenvalahány. Csakhát itt a kevesebb a jobb. A románok 66 százalékának (mint tudjuk elhúztak mellettünk) ne telik egy hét kiruccanásra évente.
"Az idei első negyedévben egész Európát lepipálta a román gazdaság, mely 5,7%-kal tudott növekedni a tavalyi év hasonló időszakához képest. És nem lehet egyszeri kiugró adatról beszélni, hiszen 2016-ban volt 6%-os növekedés is a második negyedévben. Három százalék alatti növekedésre pedig legutóbb 2014 utolsó negyedévében volt példa. Vagyis mi csak irigykedve nézzük a román gazdaságot, hiszen miközben nálunk a kormány szeretné, ha 4-5 százalékkal tudna növekedni a magyar gazdaság, a románok ezt évek óta tudják teljesíteni."

Meg nézegesd ezt is: http://statisticstimes.com/economy/european-countries-by-gdp.php Biztos ebben is benne van Soros keze....
Megint marhaságokat beszélsz. Ha komolyan vennénk az adatsort amit belinkeltél abban a tekintetben, hogy ki kit hagy el gazdaságilag, akkor mi elhagytuk Szlovákiát, a törökök Svájcot a románok minket stb. Luxemburgiakon meg csak sajnálkozhatunk ugye. Persze csak ha nem jutunk el odáig, hogy azt a bizonyos GDP-t mekkora gazdaság termeli. A tízmilliós magyar, vagy az ötmilliós szlovák, esetleg a húszmilliós román...
Mondom, hogy nem érted amit olvasol. Tárgyilagos véleményed a konok nem tudás eredménye: kevered a szezont a fazonnal - ahogy mondani szokás. (Azt házi feladatnak - javítási lehetőségként - még feladnám, hogy mi a szezon és mi a fazon ebben az esetben. Sok reményt nem fűzhető, hogy helyes lesz a válaszod....) Sajnálatos módon a sorrend jó, és pl. a törökök lehagyták Svájcot. Indulj ki ebből!
Hát akkor fogadjuk ezt el, ha már erőlteted! Akkor tehát GDP-ben lenyomtuk a szlovákokat, szlovéneket, letteket, észteket, litvánokat, horvátokat, luxemburgiakat, bolgárokat, Máltát. Nagyon jó, az EU-ban a 28-ból 19-dikek vagyunk! Most aztán szarul érezhetik magukat a szegény luxemburgi polgárok, a büdös életben nem érnek minket utól gazdaságilag.
Még mindig nem tudod (helyesen) értelmezni amit olvasol. Sajnálom...
Mondd! Nem vagy te kicsit fideszes? Vigyorog
Nem! Én az vagyok aki érti, attól hogy mondjuk Banglades GDP-je meghaladja Luxemburgét, nem azt jelenti hogy Banglades gazdaságilag jobban áll mint Luxemburg.
Ezt nem is mondta senki, itt a románok és mi, két hasonló helyzetű, szomszédos ország gazdasági teljesítményének összehasonlításáról van szó.
Amit művelsz, tipikusan fideszes marketing: nagyon sikeres a kormány, mert leépítette az államadósságot. Az, hogy a nyugdíjpénztárak lenyúlása után is csak trükközéssel sikerült kimutatni azt, titeket nem zavar. 
Tovább nyomod a baromságot!
1) Az látom már dereng, hogy maga a GDP összevetése csalóka, mert abból az is kijöhet, hogy a nagyon szegény Banglades látszólag így előrébb tartana mint a kőgazdag Luxemburg. Ugyanis számít a méret. De azért tovább nyomod, hogy a hasonló helyzetű magyar és román blabla...csakhát Románia kétszer akkora mint Magyarország. A tény az, hogy Románia gazdasági fejlettségben mögöttünk van! Persze sokat behozott a lemaradásból, pl. balfaszék alatt amikor 2007-ben tizenötször akkor éves GDP növekedést produkált mint mi.

2) ide kevered az államadósságot? Te magad hoztál feljebb egy cikket:

http://index.hu/gazdasag/2016/04/05/egy_vita_miatt_bukhatja_a_kormany_az_adossagcsokkentest/

A cikkben van egy ábra, ami azt szemlélteti, hogy az Exim bankkal együtt is csökkent az államadósság. Nem NŐTT mint balfaszék minden egyes évében, hanem CSÖKKENT, de azért csuklóból kijelented "mert leépítette az államadósságot. Az, hogy a nyugdíjpénztárak lenyúlása után is csak trükközéssel sikerült kimutatni azt, titeket nem zavar. "

Ha az Exim bankot is be kell venni a költségvetésbe - ugye ez még nem dőlt el, ahogy az általad beidézett másik cikkben áll - akkor is CSÖKKENT az államadósság.

Értem én, hogy most minden szar, és ezért kell sikongatni, csak az nem értem miért nem sikongattál amikor balfaszék alatt:

a románok (és nem csak ők) tízszer-tizenötször nagyobb GDP növekedést produkáltak
egyetlen kibaszott évben nem tudták tartani a 3 %-os költségvetési hiányt
közel 30 %-kal emelték meg nyolc évük alatt az államadósságot
10 milliárd eurót kellett mentőövként felvenni
csökkent a foglakoztatottság (és ne gyere a közfoglalkoztatotakkal, mert azok nélkül is magasabb most a foglalkoztatottság)
magasabb volt a szegénység aránya mint most

Nem azt állítom, hogy most minden jó, de hogy a jelenlegi kormány gazdasági teljesítménye sokkal jobb mint balfaszéké, az tény!
Minden egyes állításod tételenként megcáfoltatott már ezeken a lapokon.
Azon kívül, hogy baromságokat írsz, meg balfaszékról beszélsz, azt a tényt nem tudod/tudtad cáfolni, hogy szeretett kormányosod uralkodása alatt az ország folyamatosan leszakad Európától. Az emberek jó része már a lábával szavazott..... De ne félj, az ellenzék tényleg balfasz.... De ettől még nem lesz igazad.
Statisztikai ügyekben van szakértő a fórumon, aki folyamatosan oktatott téged - csak éppen hiába. (Pl. Foglalkoztatottság meg szegénység ügyében....)

 57 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 15:05:36 
Indította freechess - Utolsó üzenet: írta freechess
Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház
Helyszín: Leányfalu, Móricz Zs.u. 141.

Időpontok:
   - 2017. szeptember 18., hétfő (18:00) - szeptember 21., csütörtök                                                                                                                                     (13:00)
                          Vezeti: Jelenits István atya

Csak azért, mert a medvebarlangtól nincs is messze.

 58 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 08:56:33 
Indította sandton - Utolsó üzenet: írta sandton
Azt hittem , már nem lehet mélyebbre süllyedni.....

De hát DT az DT.

Nincs elég vér a pucájában nevén nevezni a gyereket.
Nem meri elítélni a szemét fehér szupremista nácikat ( igaz ők mind rá szavaztak...), pedig egyre több GOP szenátor felszólította.
Pont ő, aki minden gátlás nélkül bárkibe azonnal belemászik a twitteren !

Szégyen.

https://mno.hu/kulfold/trump-szavait-magyarazza-a-feher-haz-charlottesville-i-tamadas-utan-2412358

 59 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 08:52:06 
Indította barika - Utolsó üzenet: írta KapitányG
"A fizetése, családi adókedvezménnyel együtt nettó 155 ezer forint."
https://www.penzcentrum.hu/karrier/szomoru_latlelet_ha_ez_igy_megy_tovabb_nem_lesz_orvos_magyarorszagon.1058365.html

 60 
 Dátum: 2017. Augusztus. 14, 08:25:09 
Indította kecske - Utolsó üzenet: írta kecske
http://odin.ru/img/catalog/on/N15-350-.pdf - 2010. április, 7. oldal

Nézd meg ezt is, ekkor volt 6 éves Mosolyog

Megtaláltam. A kucsmás kép kevésbé tetszik, de a másik kép nagyon.

Oldalak: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország