NOL Fórum
2017. Szeptember. 25, 03:33:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Elindult az új NOL-Fórum
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit kíván a Magyar Nemzet? 2005. március 15.  (Megtekintve 13927 alkalommal)
muk
Newbie
*
Hozzászólások: 117


« Válasz #45 Dátum: 2005. Március. 15, 23:27:02 »

Eörsi István: Látom Petőfit


Eörsi István: Látom Petőfit, amint a segesvári kukoricásban bóklászik, arra várva, hogy ledöfje végre valaki.
(Népszava, 2005. március 14.)
Naplózva
mrozek
Jr. Member
**
Hozzászólások: 576


« Válasz #46 Dátum: 2005. Március. 15, 23:49:05 »

Teljesen egyeertek!!!  Petőfi forogna a sírjában ha olvasná ezt 12 pontot.

Persze en jol megbuntetnem azokat akik nem engedik elmondani Gyurcsany magyar miniszterelnok beszedet... ha nem is ertenek vele egyet...
Naplózva
bourke
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 985


« Válasz #47 Dátum: 2005. Március. 16, 02:53:11 »

Szégyene vagytok a hazának, a nemzetnek - 48 szellemének. Azok mögött sorakoztok fel akik a múltban is 48 szellemét taposták és mais üldözik azt.
Judások vagytok...
Ekkora valótlanságot csak az merne állítani akiek, vagy fogalma sincs arról valóban miröl is szólt 1848 forradalma, mik voltak az eszméi, vagy akinek lételeme a folyamatos hazudozás, ezstelen gyűlölködés. Választhatsz.

Nehogy már Te határozd meg miről szólt a forradalom! És felsorakozunk, bizony, a '48-asok mögé. Erröl szólt az üzenetem és olvasva hozzászólásaidat, nem csodálom, hogy Te nem állsz be a sorba.
Naplózva
kivandorlo66
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 785


« Válasz #48 Dátum: 2005. Március. 16, 02:53:15 »

Ha te inditottal volna temat Marcius 15 emlekeztere neked koszonnem meg, igy azonben Ovatosank koszonom meg. Belekotni konnyu, nyavalyogni meg konnyebb.
Naplózva
warady
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 178


« Válasz #49 Dátum: 2005. Március. 16, 03:28:11 »

Teljesen egyeertek!!!  Petőfi forogna a sírjában ha olvasná ezt 12 pontot.

Persze en jol megbuntetnem azokat akik nem engedik elmondani Gyurcsany magyar miniszterelnok beszedet... ha nem is ertenek vele egyet...
Tévedni tetszel...

Nem az aktuális beszéd ellen volt kifogásuk,hanem néhány hónapos szellemi és anyagi kártevése ellen...

.
Naplózva
mrozek
Jr. Member
**
Hozzászólások: 576


« Válasz #50 Dátum: 2005. Március. 16, 06:59:41 »

En sem ertek egyet mindenben Gyurcsannyal.. de azert annyi tiszteletet megerdemel hogy ne zavarjak meg unnepi beszedet.

Egyszeruen civilizalatlan neveletlenseg... nem jobboldalisag vagy baloldalisag... hanem bunkosag!!!
Naplózva
ouroboros
Hero Member
*****
Hozzászólások: 7 273


« Válasz #51 Dátum: 2005. Március. 16, 10:30:30 »

Azért fölment kicsinyég az utóbbi időben az ingerküszöbünk. Kérdés persze, hogy mennyire kell a tizen-x-fejű idiótát komolyan venni (őt magát persze lehetetlen, de hogy mekkora társadalmi réteget képvisel az ő agytörzsi zsolozsmája), de mégis.

Szóval itt ez a legsötétebb történelmi korszakunkat idéző szálasista förtelem, és már föl sem tűnik nagyon. Megszoktuk. Ez baj, szerintem.
Naplózva
gordon
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 856


« Válasz #52 Dátum: 2005. Március. 16, 11:38:30 »

Szevasz Ouro, rég szerepeltél, örülök, hogy felbukkantál! Azért inkább nem az "egyéb" címszó alatt olvasnálak szívesebben.
Ami a mondanivalódat illeti, a magam részéről a sokfejűt érdektelennek tartom. Sosem olvastam a sok alacsony színvonalú, durva beírást az első néhény kivételével. Valójában hasznos, mert leleplező.
Nagyobb a baj a sunyi alakoskodókkal és az elvtelen gáncsoskodókkal. Sajnos gyűlölködés nélküli, racionális, nem személyeskedő jobboldalit itt a Fórumon szinte nem is látni. Ha van, hallgat. Pedíg szükség lenne ilyenekre.
A ritkább szereplésednek a tanulmányok, vagy a csömör az oka? Mindkettő indokolt lenne!

Üdv
Naplózva
ouroboros
Hero Member
*****
Hozzászólások: 7 273


« Válasz #53 Dátum: 2005. Március. 16, 12:22:21 »

Köszönöm, kedves Gordon!

Nem tudom, mennyire érdektelen vagy mennyire leleplező a sokfejű működése. Kecske már többször intett, hogy bűnös elitizmus részemről az ő idiotizmusát elszigetelt jelenségként, egyértelműen kontraproduktív propagandaként értékelni, mégis fáj belegondolni, hogy esetleg lehet befogadó hallgatósága. Azt azért nem gondolnám, hogy a jobboldal egészének szellemi színvonalát képviseli. Ezzel kapcsolatban én arra intenélek, hogy ne általánosíts ('gyűlölködés nélküli, racionális, nem személyeskedő jobboldalit itt a Fórumon szinte nem is látni'). Engem legalábbis végtelenül földühít, ha -- meg nem nevezhető személyektől -- ilyesmit olvasok baloldaliakat behelyettesítve, és gondolom, más sincs másképp vele.

Amúgy nem egy derekas poén a Szerkiék részéről az 'Egyéb' kategória megnyitása derék akciójobbosainknak? Szénné röhögtem rajta magam. Hadd ragasszák a plakátokat a maguk kis sarkában. Esetleg még azzal lehetne továbbfejleszteni, hogy a fórum nyitólapján ezek a rovatok ne is látszódjanak, csak az érje el őket, aki mazochizmusból vagy pszichopatológiai megfigyelések céljából éppen ezeket keresi.

Távollétemről: elsősorban a munka tart távol. Ha hagyom magam rákattani a Fórumra, azt nagyon megsínyli nemcsak a munkám, hanem a közérzetem is. Mániákus szélsőségekbe tudok esni, nem ismerem a mértéket. Másodsorban ott a csömör. Egyrészt a NOL igénytelenségétől undorodtam meg: írógép-idézőjelekkel idéz, tele helyesírási hibával, a betűtípus gusztustalan, és semmi hajlamot nem látok a változtatásra. Ez így méltatlan Magyarország legnagyobb napilapjához. Erélyesen ütni kellett volna a fejlesztőket: egy rendes szerződés alapján ezért a fércmunkáért nekik kellett volna kártérítést fizetniük. A sokfejűek ámokfutása számomra jelképesen ebből következik, mint ahogy a csótányok is a koszos házba szeretnek beköltözni. Meg hát itt a megromlott hangnem, amiből utóbb nem is annyira az önjelölt Fórumrendőrség zavar a leginkább, hanem az, hogy -- általam érthetetlen okból -- Csatalaw vagy Lófülű megnyilvánulásai többek közt az én fejemre hullnak vissza, holott velük én nem sok közösséget érzek.

Azért van egy-két dolog, amiről szeretnék beszélni, de egyik sem politikai jellegű.

Baráti üdvözlettel,
Ούροβόρος
Naplózva
muk
Newbie
*
Hozzászólások: 117


« Válasz #54 Dátum: 2005. Március. 16, 12:39:40 »

Ne tegezz Gyurcsány Feri!

Nos, annak idején szüleim azt tanították, hogy a fiatalabb nem tegezheti le az idősebbet, de egy idősebb sem teheti meg ezt fordítva, kivéve, ha gyermekről van szó. Mondták is, hogy ha valaki ezt nem tartja be, akkor bizony nagyon paraszt módon viselkedik. Miniszterelnök Úr Ön „paraszt” módon viselkedett. Ezzel nem akarom Önt még véletlenül sem a paraszt gazdákkal egy szintre hozni, mert őket nem akarom megsérteni.

 

Nos hogy idézzek az Ön beszédéből:

„….Tudom, hogy mit akartok. Tudom, hogy mit akar a magyar haza…… Meg fogjátok csinálni, mindahányan vagytok! Mert nem fogunk engedni a 48-ból, nem fogunk engedni a tisztesség hatalmából, a becsületből Itt állok előttetek. Tudom, hogy mi a dolgom.”

Ön gondolatolvasó? Hja mert tegeződik! Honnan tudja, hogy mi mit akarunk? Szerintem a füttykoncert az egyet nem értés jele, s nem annak, amit Ön akar. Köszönöm, az Ön által megfogalmazott „tisztesség hatalmából” nem kérünk semmit, ezt már ismerjük 45 óta.

Nem baj, ezek után felhatalmazva érzem magam, hogy mint egy letegezett állampolgár, én is tegeződjek, de nem udvariatlanságból, hanem egyszerűen azért, mert jóval idősebb vagyok, és az idősebb a fiatalabbat letegezheti. Igaz csak abban az esetben, ha gyermekkel áll szemben. Sajna Te még egy 14 éves gyermek szellemi szintjén élsz, ha nem fogod fel, hogy a népet, melynek állítólag legitim vezetője vagy semmibe veszed, és letegezed.

Feri Öcsém! Figyelmezek ám arra amit mondasz!

„Az a dolgom, hogy engedjem, hogy az ország örülhessen annak, hogy tehetséges emberek millióiból áll, és megteremthesse a nyugalom, a csendes szó, a béke Magyarországát. ”

Mi a franc bajod van? Mit engedsz Te meg? Mondatod alapjaiban értelmezhetetlen. Nekem Te semmit ne engedj meg. Te egy hatalmas szereptévesztésben vagy! Nem Te engedsz meg nekem bármit, hanem Te vagy az, akinek engedi ez a szerencsétlen nép, hogy azt higgye, hogy Te vezeted őket! Te nem engedhetsz meg semmit, legfeljebb szolgálhatsz.

Tegeződjünk tovább Ferikém!

„Forradalom volt, a vér, a tett, a cselekvés forradalma. Elbukott, de kiegyeztünk. Kiegyeztünk 89-ben.”

Tévedés Ferikém! Nem kiegyeztünk, hanem elmenekültetek, erről érdeklődj az anyósodnál.

„Ne késlekedjetek! Csináljátok meg! Ti vagytok Magyarország! Erős a kezetek, tehetségesek vagytok, és mi együtt, határon innen és határon túl többen vagyunk.”

Ferikém! Már megint ez a pofátlan tegeződés.

Mondd, hogy mered szádra venni a határon túli magyarokat, azokat, akiket vérig sértettetek? Egyszerűen elképesztő pofátlanság ezeket a szavakat a szádból hallani.

Örülök, hogy legalább itt nem említetted a gazdákat, akiknek a kezét kellene, hogy megcsókold, hisz ők voltak azok, akik ’45 és ’56 után a pestieket ellátták élelmiszerrel. Azon gazdák leszármazottai, akiktől elvettétek a földeket, és kényszerből most visszaadtátok, kifosztva, kizsigerelve csak azt a jussukat követelték, ami minden EU-s gazdának jár. Te a megegyezés után, mikor mindenki örült, és a gazdák már útra keltek, Te utánuk kiabálsz, hogy Te győztél, mert nem bírod a vereséget.

Tudod milyen röhejes ez? Olyan, mint a Gyalog Galopp című klasszikusban a kéz és lábnélküli törzs a harc után kiabál, hogy egyezzünk ki a döntetlenben! Tudod, ha ezt véletlenül egy becsületes talponállóban mondod, akkor ezen mondatod után a fogorvosod adósávot vált.

Na ennyit a tegeződésről.

Gyurcsány úr! Végtelenül szégyellem azt, ami ma a Nemzeti Múzeumnál történt, de ezen Önnek kell elgondolkodnia, hogy mindez miért történt. Amennyiben nem jön rá, megsúgom: Nem a hazánk érdekei mentén politizál, sőt annak ellenére.

Ja, és ha máskor nem tegeződik, akkor talán még kap valami tiszteletet is!
Naplózva
bourke
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 985


« Válasz #55 Dátum: 2005. Március. 16, 20:12:25 »

Ne tegezz Gyurcsány Feri!
...

Ja, és ha máskor nem tegeződik, akkor talán még kap valami tiszteletet is!
Ref: Tegezős hülyeséged, na meg a "tisztelet" téma - lásd az "Orbán fütyülői" témát.
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #56 Dátum: 2005. Március. 17, 14:48:44 »

Tudom, hogy mit akartok. Tudom, hogy mit akar a magyar haza. Meg fogjátok csinálni, mindahányan vagytok! Mert nem fogunk engedni a 48-ból, nem fogunk engedni a tisztesség hatalmából, a becsületből. Itt állok előttetek. Tudom, hogy mi a dolgom.
Na, ő legalább tudja, nem úgy mint te/ti.
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #57 Dátum: 2005. Március. 17, 14:50:17 »

Skacok!

A bort, búzát békeséget sztori már nem játszik?

A franba, pedig azt komáltam, most meg mindenkinek habzik az olcsó mosóportól a szája... vagy inkább a veszetségtől???
Naplózva
kismag
Newbie
*
Hozzászólások: 308


« Válasz #58 Dátum: 2005. Március. 17, 19:37:36 »

A helyes sorrend:

Békességet, búzát, bort.

Mert ha bort teszed előre, mint úgylátszik a mostani kormány teszi, nem lesz se búzád se békességed.
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #59 Dátum: 2005. Március. 17, 19:44:31 »

ne provokálj!
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország