NOL Fórum
2017. Október. 18, 13:49:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Elindult az új NOL-Fórum
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kokó búcsúja  (Megtekintve 6924 alkalommal)
garygaby
Newbie
*
Hozzászólások: 139


« Válasz #15 Dátum: 2002. Április. 21, 00:10:11 »

Legyen akkor búcsú
Koko utolsó meccsén még néhány percet ugrizott, ütött.
Ám saját magán, az imázsán minden bizonnyal a Kossuth téri vendégszereplése ejtette a legnagyobb csorbát. Amit már nem igazán lehet kiköszörülni.
Mert szerintem egy sportoló - mégha visszavonlt is - ne politizáljon. (Egér szintén zenész). Ha meg politizál, akkor csak és csakis politizáljon. A sportról egy szót sem.
Naplózva
Bartos Péter
Hero Member
*****
Hozzászólások: 10 571


« Válasz #16 Dátum: 2002. Április. 21, 16:23:31 »

Én őszintén gratulálok KOKO sikerének, de azt is őszintén rögzítem, nem való sportolónak.

Szóval az, ahogy Ő nagyképüsködik amikor úgy érzi nyeregben van az megalázó.
Én nem tudom így nyíltan lenézni, gúnyolni az ellenfelem DE MÉG AZ ELLENSÉGEM
SEM!

Nekem is fájt de örülök, hogy megkapta azt a fülest a Csakontól -ugye Tőle-, mert most még talán időben jött.

Nézzétek meg at Erdeit.Sokkal szerényebb, és eddig alig hallottunk Róla.
Naplózva
olimpikon
Newbie
*
Hozzászólások: 59


« Válasz #17 Dátum: 2002. Április. 21, 17:45:31 »

Gratulálok Koko! Én tudom , milyen nehéz egy súlyos döntés után még egyszer utoljára felszívni az embernek magát. Te ezt tetted. Most, hogy vége egy szuper pályafutásnak, kívánom, hogy sok sikert könyvelj el majd az életben is, ami sajnos nem olyan pálya mint a boxring, rosszabb. Arra a néhány irigykedőre, fanyalgóra pedig ne tekints, ne törődj velük, ők néhányan úgyis mindig a rosszat próbálják mindenben keresni, az ő életük sajnálatos. Remélem a privát életben is segít majd optimizmusod és szerető családod, meg a barátok.
Naplózva
Ludens
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 145« Válasz #18 Dátum: 2002. Április. 23, 21:25:08 »

Az a komcsi RTL futtatta a fidesz frontemberét. Mi lesz akkor Kokóval? Az olimpiai bajnokok normális országban az egész társadalom nagykövetei mind belföldön, mind külföldön. Valamennyiünket képviselnek és segítenek is nekünk. Tisztelet és megbecsülés övezi őket. Amint a pártpolitikához sodródnak, éppen nagyköveti jellegük szünik meg. Ezt vesztette el Kokó.

Olimpikonok! Maradjatok távol a pártoktól, mert a társadalom egyetemes szeretetét veszítitek el! Megszünik nagyköveti státuszotok.

Kokó nem mindenkié. Kokó nem nagykövet.
Naplózva

"The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money." - Margaret Thatcher

"Why did Kamikaze pilots wear helmets?" - An unknown skeptical mind that wanted to learn to talk properly before insulting people.
leonidas
Newbie
*
Hozzászólások: 292


« Válasz #19 Dátum: 2002. Április. 30, 17:05:55 »

Kedves Fanyalgók!

Magykövet: ő valahol a hazáján kívül képviseli az országot. Nem egzakt a megfogalmazás, de hirtelen ez jutott az eszembe.
Magyarország kis ország, a sportolóknak nagyon sokat köszönhet, hiszen mindig is erejükön felül teljesítettek. Vagy lehet, hogy nem, de az ország méreteihez képest igen.
Egerszegi és Kokó nagykövetei voltak az országnak és még ma is azok, ha be is fejezték pályafutásukat.
Az hogy résztvettek egy gyűlésen az az ő egyéni döntésük volt.
Nem tudom elképzelni, hogy csak a pénz számítana Kokónál. Aki ilyet állít az talán a feleségétől is pénzt kér egy-egy jól sikerült éjszaka után, azért ennyire anyagias.
Különben kijönni a Kossuth térre szerintem nem volt könnyű dolog nekik, tudva azt, hogy majd lesznek olyanok akiknek ez nem fog tetszeni. Mégis kijöttek.
talán azért mert az egyikük nem csak úszni tud, a másikuk meg nemcsak verekedni, hanem vannak olyan értékek, ami mellett úgy érezték hogy ki kell állniuk.
Megtehették volna ezt úgy is, hogy elvegyülnek a tömegben, de talán számítottak arra, hogy szereplésükkel szavazatok nyerhetők. Ez bűn?

Magyarországnak nincs Mike Tyson-ja, meg Cassius Clay-e sem. Van Kokó, de akkor nehogy már ez probléma legyen, merthogy olyan kicsi a súlycsoportja, hogy nem is látszik. Különben CC olimpiai bajnok volt és utána lett profi, nem is akármilyen. Nem lehetetlen próbálkozás ez.

Ha Kokó bármikor is lenézte volna ellenfeleit, akkor soha semmi nem lett volna belőle. Nem is volt soha lekezelő, ezt mondják egészséges önbizalomnak.
Nem való sportolónak, aki olimpiai érmeket szerez?
Ez szerintem a nevetséges kategóriába tartozó vélemény.
De csak fanyalogjatok.
Naplózva
Ludens
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 145« Válasz #20 Dátum: 2002. Április. 30, 18:21:30 »

Fanyalog a fene! Sajnálom Kokót, hogy politikusokhoz dörgölődzve besározódott. Így már nem "nagykövet", mert nem tud mindenkit képviselni.
Naplózva

"The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money." - Margaret Thatcher

"Why did Kamikaze pilots wear helmets?" - An unknown skeptical mind that wanted to learn to talk properly before insulting people.
leonidas
Newbie
*
Hozzászólások: 292


« Válasz #21 Dátum: 2002. Május. 02, 19:35:42 »

Kedves!

Lehet, hogy nálam a baj, de nem értem még mindig ezt a nagykövet dolgot.
Ez most nemzetközi szinten értendő, vagy itthon?
Különben én azt sem szeretem, amikor arról a szó, hogy ki politizálhat és ki nem.
Pl. a papok nem politizálhatnak.
Miért?
De a baloldali papok, azok értelmesek, haladó szelleműek, nekik lehet.
Nekem nincs semmi bajom Jancsóval. Nézem a filmjeit, számomra mondanivalóval bírnak, lehet hogy mással, mint aminek szánja, és mással, mint másoknak. De előttem nem "sáros", mert SZDSZ-es.
És a sportolók sem politizálhatnak.
De a színészek sem.
Meg az énekesek.
Mert akkor megszűnik a nagyköveti státuszuk.
Akkor ki marad?
Te meg én?
Mondom, én becsülöm, hogy ki mert állni.
Csak azt remélem, hogy ez nem fáj senkinek.
Naplózva
Integra
Newbie
*
Hozzászólások: 26


« Válasz #22 Dátum: 2002. Május. 17, 11:51:18 »

koko.
a mi kokonk.
hát most már csak max. 2.3 millió kokója....
emlékszem az arcára, mikor ott ült magába zuhanva az emelvényen a kossuth téri röfögésen. ott ült, nézte a megbabonázott üvöltö, viktorozó tömeget és ezen a kérdésen rágódhatott: megérte ez nekem?
anyagilag biztosan megérte. iszonyatos pénzeket kapott és gyanítom az érdekeltségekből sem maradt ki... akárcsak a fábry, akit szintén megvettek kemény összegekért, de ez más téma...
szóval ott ült és összezuhanva azon tépelődhetett, hogy most hogyan tovább, mit szólnak hozzá az emberek. és igen, mit szólnak az emberek? eddig 10 millió magyar kokója volt... jaj, bocsánat, helyesbítek, biztosan 15 millióé volt, de most mint fentebb említettem már csak max 2.3 millióé. végülis az is valami, igaz nem a legtöbb de a kevésnél mégis több és talán elég is.......
az IBS-re járó diákok pedig egyenesen szégyellik az iskola nevét kimondani mióta koko közéjük került, nem semmi volt mikor a saját szememmel láttam, ahogy kinézik. persze vannak mosolygó érdekhaverok, de a lényegen nem változtat..
kedves kovács istván!!!
MEGÉRTE?HeHe
Naplózva
freechess
Hero Member
*****
Hozzászólások: 14 372


« Válasz #23 Dátum: 2002. Május. 17, 18:47:39 »

Kokó tökös gyerek, jól bunyózik, sok örömet szerzett nekünk. Egyszer túlságosan lebecsülte - a nála egyébként technikailag klasszisokkal gyengébb - ellenfelét, és az megverte. Megérdemelte? Meg. Tanult belőle? Remélhetőleg.

Kokónak szurkoltam mindig, minden meccsén. Nekem jobban fájt, hogy kiütötték. Nem örültem, hogy kiállt/ült az emelvényre. Nem egyeznek mindenben a nézeteink. De amikor bunyózott, értem is tette. Köpjem le? Na neeeee! Azok a hülyék pedig kiközösítik a véleményéért...

(Megtudtam, hogy most a FIDESZ-re szavazott. Lehet, négy év múlva az MSZP-re fog. Akkor az ország másik része fogja utálni?)
Naplózva
Integra
Newbie
*
Hozzászólások: 26


« Válasz #24 Dátum: 2002. Május. 22, 16:25:07 »

koko-t megvették.
hát ennyi.
ezen nincsen mit szépíteni...
Naplózva
Papírkutya
Newbie
*
Hozzászólások: 8


« Válasz #25 Dátum: 2002. Május. 30, 22:26:38 »

Olvasom itt a hozzászólásokat, és egyszerűen döbbenet, hogy azt kell látni, hogy nagyrészt azok védik meg Kokót, akik a Fidesszel is szimpatizálnak, és azok támadják, akiknek ez nem tetszik.
Ami engem illet, valóban nem tetszik Kokó viselkedése. Nem a Fidesztribün miatt. Nem sportemberhez illő magatartás, amit tanúsított. Tudom, most majd jön mindenki azzal, hogy ennyi meg annyi érmet és eredmányt tud felmutatni, de ez nem ér semmit. Ez a szituáció egészen kristálytiszta. A sportembert az teszi, hogy akkor is folytatja, amit elkezdett, ha az nehezére esik, ha alul van, ha nem ünnepli több milliós tömeg azért, mert újabb győzelemmel dicsekedhet. Az adott körülmények között pedig pontosan az vált világossá, hogy Kokó erre nem képes. Ezt sajnálom, eredetileg nem erre gondoltam.
A sokat kritizált "kiülésről" pedig csak annyit mondhatok, hogy egyáltalán nem tartom szerencsés dolognak egy sportoló politizálását. Olyan hírnevet és szeretetet használ fel ez a fajta magatartás, ami nem olyan érdemekért jár, amiket az így megcélzott poszt vagy hely megkövetel. Következésképp tisztességtelen. Ugyanez a véleményem azokról is, akik más politikai erő demonstrációin vállalnak vezető szerepet.
Jancsó azonban NEM tartotik ide. Az, amit ő a választással kapcsolatban képviselt (legalábbis amit láttam-hallottam) teljesen arra a szellemi magatartásra jellemző, ami létrehozta munkáit is.
Nem tudom már, hogy ki beszélt papokról (elnézést érte), de rettenetes tévedés, hogy egy papnak joga van politizálni. Az a teljesség igényű kérdésfeltevés, ami egy vallás sajátja, az egyetemességre való törekvés homlokegyenest ellentétes azzal, amit a pártpolitika jelent. Ha mégis úgy érzi egy pap, hogy pap is akar lenni, meg minden áron politizálni is akar, akkor folytassopn politikát a gyülekezetétől távol. Olyan helyen, ahol nem tarthat igényt a közösség tiszteletére semmi más miatt, mint politikai meggyőződése és tettei miatt.
Sajnos igaza volt valakinek, aki féltette ezt a topicot is a politizálástól. Beismerem, hogy én is belementem egy kicsit, noha a hozzászólás lényege elvi és nem politikai jelentőségű.
Egy szóval: elnézést.
Naplózva
freechess
Hero Member
*****
Hozzászólások: 14 372


« Válasz #26 Dátum: 2002. Május. 31, 17:29:58 »

Papírkutya!
"Olvasom itt a hozzászólásokat, és egyszerűen döbbenet, hogy azt kell látni, hogy nagyrészt azok védik meg Kokót, akik a Fidesszel is szimpatizálnak, és azok támadják, akiknek ez nem tetszik."
Én véd(t)em Kokót (ld. 23), pedig nem szerettem azt, amit a FIDESZ csinált, és ahogyan csinálta. Keversz valamit.
Naplózva
Papírkutya
Newbie
*
Hozzászólások: 8


« Válasz #27 Dátum: 2002. Június. 02, 00:07:41 »

Kedves freechess!
Olvasd el újra a mondatot, kérlek! Szerepel benne a szó, hogy "nagyrészt". Azt hiszem, ezt nem lehet vitatni. Azt viszont sajnálom, hogy a lényeget már nem sikerült elolvasni.
Üdv
Naplózva
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország