NOL Fórum
2017. Október. 18, 13:52:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Harján Dávid és Bank Tiborén III/III-as rendezetlen múltja.  (Megtekintve 5036 alkalommal)
ember_
Full Member
***
Hozzászólások: 2 471


« Válasz #15 Dátum: 2005. Március. 14, 19:40:06 »

Kozenkay: Egy kormányhivatalnok koordinálja az ügynöklistagyártást.

 Szerda reggel Polt Péter legfőbb ügyésznél tesz feljelentést Kozenkay Jenő egykori kémelhárító, mondván: az egyik kormányhivatalban meg fogják találni azt a személyt, aki az ügynöklisták nyilvánosságra kerülését szervezi. A Political Capital elemző céget feljelentő Kozenkay szerint a Moszad, Izrael állam titkosszolgálata áll az ügy mögött. „Valakinek érdekében áll a listázás, valakinek érdekében áll a zavarkeltés és a szolgálatok gyengítése” – tette hozzá.
A Nap-kelte mai adásának vendége volt Kozenkay Jenő, a III/II-es csoportfőnökség egykori operatív tisztje, aki személyes adatokkal történt visszaélés gyanújával feljelentést tett a Political Capital (PC) nevű politikai elemző cég ellen, amely a múlt héten nyilvánosságra hozott egy ügynöklistát. Az egykori kémelhárító Kozenkay úgy véli, hogy az izraeli titkosszolgálat, a Moszad egymillió dollárt fizet a listák nyilvánosságra kerüléséért. Kozenkay egyébként nem szerepel a PC listáján.
„Mikor Medgyessy Péterről kiderült D-209-es múltja és meghurcolták, akkor szólaltam meg először, mert úgy éreztem, hogy ezrek becsületébe gázoltak” – kezdte Kozenkay, aki nem titkos állományú, hanem hivatásos tiszt volt. – „Majd nyilvánosságra került Kondor Katalin, a Magyar Rádió elnökének ügye, később pedig kirobbant Szita-ügy, és ekkor kezdtem figyelni, milyen méregkeverés folyik, kinek mi állhat az érdekében. Úgy gondolom, hogy a III/II-es csoportfőnökség jó ügyeket szolgált, az ellenséges titkosszolgálatok ellen harcolt, s ha Kondor Katalin és Szita Károly tagja is volt ennek az ügyosztálynak, akkor az állam szegte meg a velük kötött szerződést.”
Kozenkay hozzátette: meggyőződése, hogy emiatt az érintettek, akik valóban tagjai voltak valamely csoportfőnökségnek, be is perelhetnék a magyar államot. Elmondta, akik a határon túl dolgoztak a magyar érdekekért, azok az adott államban nem részesülnének amnesztiában.
„Ma, amikor terrorizmus fenyeget Európában, s amikor nemzetbiztonságunk első rendű kérdés, akkor a listák nyilvánosságra hozatalának törekvése megrendítheti a nemzetbiztonsági szolgálatokat. Az, hogy az egész ügy megtörténhetett és eljuthatott idáig, az szolgálataink gyengeségét mutatja” – vélekedett.
Az egykori kémelhárító elmondta, először személyiségi jogok megsértése miatt akarta feljelenteni a PC-t, ám az időközben kapott információk hatására elgondolkodott, névtelenül vagy névvel jelenti-e fel az elemző céget.
„Az információk arról szóltak, hogy a Moszad részt vesz ennek a történetnek a pörgetésében” – jelentette ki Kozenkay. – „Valakinek érdekében áll a listázás, valakinek érdekében áll a zavarkeltés és a szolgálatok gyengítése. Több forrásból is kaptam információt erre vonatkozóan”.
Kijelentette: szerda reggel Polt Péter legfőbb ügyésznél tesz feljelentést, mondván „az egyik kormányhivatalban meg fogják találni azt az urat, aki ezt az egészet szervezi”.

Kérdésre reagálva nyomatékosította: „A titkosszolgálatok meg fogják találni”.

A Nap-kelte vendége volt még később Gyurcsány Ferenc is, akinek Aczél Endre műsorvezető nem tette fel azt a kézenfekvő kérdést: a miniszterelnök miként reagál Kozenkay kijelentésére, hogy a Moszad megbízásából egy kormánytag koordinálja a listagyártást?

Batiz András kormányszóvívő a Magyar Rádió Krónika című műsorának megkeresésére nem kívánt reagálni az ügyben.

Szegvári Katalin korábbi levele Gyurcsánynak

Két héttel ezelőtt egy „Szakértő ’90” álnevű internetező amerikai honlapon közölte a magyar titkoszolgálatok egykori – vélt vagy valós – tagjainak egyik listáját. A dokumentumban olvasható volt többek között Szegvári Katalin televíziós újságíró neve is, aki nyílt levélben fordult Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz, és kérte ki magának a „ügynökösdit”.

A levél egyik részlete:

„Fel akarja tárni a múltat? Beszélgessen sógorával vagy anyósával, akinek a választások előtt nem volt más célja, mint az ősellenség, Kovács László félreállítása, Medgyessy Péter érdekében. A jól értesültek azt is tudják, miért volt ez számára fontos. És ki is írta azt cikket, amelyben Kovács Lászlót vádolják a D 209-es akta kiszivárogtatásával? Ugyanaz, aki 1993-ban így vélekedett a szocialistákról: Jönnek fel, mint szar a moslékban. Igen. Az ön új üzenetnek szánt kulturális minisztere, Bozóki András. Nos, egy ilyen belső morállal rendelkező csoport most pellengérre meri állítani egykori áldozatait?! És hol vannak, akik zsaroltak, megfélemlítettek, feljelentettek a titkosszolgálatokon belül és kívül?! ”
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=272545&rvt=2
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #16 Dátum: 2005. Március. 15, 22:16:48 »

Adatokat a fütyiimitátor!

De hogy ne mondhasd, hogy nem segítettem:

Harján Dávid Mszp - 1980 december 02.

Bank Tiborné szül: Mezőváry Mária Független, korábban civil szervezetek jelőltje, jelenleg a Fideszt támogatja - 1944 (hölgyről lévén szó, legyen elég ennyi)

Szóval akkár kezdheted is a deréklazítást, mert ezt jól megszoptad. Kezd magadon!!!!

Így jár minden kisfasiszta - addig jár a kútra, amíg bele nem lökik.

Ja, nem lepődtem meg, ennyire voltál hiteles eddig is...
Naplózva
ovatos
Newbie
*
Hozzászólások: 272


« Válasz #17 Dátum: 2005. Március. 15, 22:29:44 »

Most elárultad magatokat.
Mindenkit megfigyeltettek, még a saját embereiteket is.
Lehet látványosan bocsánatot kérni.
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #18 Dátum: 2005. Március. 15, 23:23:08 »

Hallottál már arról, hogy az interneten nem csak mocskolódni lehet, hanem információt szerezni is???

www.kaposvar.hu


Gratulálok lófütyi, megint lenyelheted a saját hányásod.
Naplózva
kovacslaszlo
Sr. Member
****
Hozzászólások: 2 742


« Válasz #19 Dátum: 2005. Március. 16, 20:35:59 »

Mikor kérsz bocsánatot az általad említettektől???
Naplózva
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország