NOL Fórum
2017. Október. 18, 13:46:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kedveskéim, azért ez egy kicsit durva.  (Megtekintve 29334 alkalommal)
tomcat
Hero Member
*****
Hozzászólások: 13 234« Válasz #15 Dátum: 2005. Július. 21, 00:15:40 »

Kedves irriga!

Aztán képzeld el mi lesz, ha esetleg valami kedves szomszédunk, a jövő héten úgy gondolja, hogy mégse tetszik a pofánk. Az lesz csak az igazi vagány.

Üdvözlettel  Tomcat
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #16 Dátum: 2005. Július. 21, 08:40:47 »

„Orbán a magyar gazdaságot szidta Amerikában.”

Az ostoba szocialisták megint megmondták, a Bush papának, az Amerikaiaknak, a Magyaroknak, szóval mindenkinek.
Hogy Orbán Viktor mit is mondott valójában, az senkit nem érdekelhet.

Majd mi megmondjuk nektek!
Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 771

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #17 Dátum: 2005. Július. 21, 13:00:53 »

Köpci...mi köze az olajárnak a háborúhoz?
Ha azt irtad volna hogy azért mert Kina (és India) is belépett az ipari országok közé mint erős energia felhasználó..megértem.
De miért kerűlt az Iraki "kikűldetés" olyan sokba? Ki lopta OTT el a pénzt?
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 771

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #18 Dátum: 2005. Július. 21, 13:16:19 »

Orbán George Bush-nál is járt, amikor az amerikai elnök a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) szűkebb pártvezetői körét látta vendégül.

nem értem....az ujság ugy tűnteti fel a dolgot mintha Orbán felhivta volna Bush figyelnét hogy "'HÉ,Bush ne feledkezz ám meg a Balkánról,azaz a "jugó helyzetről" sem!!"
De mióta tartozik az a rész a Balkánhoz?
Még egy-két kinyilatkoztatás....és már mi is odatartozunk??

Kiváncsi lennék hogyan folyik le egy ilyen "munka reggeli" ahol ott vannnak talán 100-an
és Bush csak Orbánra kiváncsi...miről mi a véleménye.

De amit mondott---ha ugy mondta is-- nem a legjobb. Hasonlit arra a férjre aki mindenki előtt leszólja/szidja a feleségét,de a végén hozzá teszi...azért van egy-két étel amit remekűl tud elkésziteni  :-))))
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #19 Dátum: 2005. Július. 21, 13:28:01 »

„Köpci...mi köze az olajárnak a háborúhoz?”

Kedvesem, a háború értelme?
Csak úgy, nem ölnek meg embereket, nem döntenek meg rendszereket.
Valamit csak, csak keresnek.
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #20 Dátum: 2005. Július. 21, 13:33:06 »

„De amit mondott---ha ugy mondta is-- nem a legjobb. Hasonlit arra a férjre aki mindenki előtt leszólja/szidja a feleségét,de a végén hozzá teszi...azért van egy-két étel amit remekűl tud elkésziteni :-))))”

Valaki panaszkodik, valaki dicsekszik.
Szerintem, most célszerűbb panaszkodni.
Az olajára is a duplájára emelkedett
Naplózva
cselepet
Jr. Member
**
Hozzászólások: 574


« Válasz #21 Dátum: 2005. Július. 21, 14:35:48 »

Bush fogadta Orbán Viktort: a nyomtatott változat címlapján jelent meg. Nem vagyok mno.hu fogyasztó, nem ellenőriztem, hogy távoli híveiknek is ezt adják-e.
Naplózva
methus
Global Moderator
Hero Member
*****
Hozzászólások: 19 070


vöröscsillagász és boszorkány is


« Válasz #22 Dátum: 2005. Július. 21, 14:40:02 »

Az olajára is a duplájára emelkedett
Ha masert nem, hat ezert kell levaltani ezt a kormanyt!
Naplózva

Art is I, science is we. (Claude Bernard, 1865)
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #23 Dátum: 2005. Július. 21, 14:43:51 »

Ja!
Felháborító!
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #24 Dátum: 2005. Július. 21, 14:53:49 »

Munkareggeli a Fehér Házban.


Orbán Viktor személyesen is felhívta az amerikai elnök figyelmét a Balkánra, miután George Bush munkareggelin látta vendégül a Fehér Házban a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) szûkebb pártvezetõi körét.

Washington, 2005. július 19.

George Bush az IDU szûkebb pártvezetõi körében fogadta John Howard ausztrál miniszterelnököt, az IDU-elnökét, az Európai Néppártot vezetõ Wilfried Martenst, továbbá a horvát miniszterelnököt, a cseh ellenzék vezetõjét, Orbán Viktort és más, Európán kívüli pártvezetõket. A találkozón George Bush négy témával foglalkozott; Srí Lankán kívül beszélt az iraki helyzetrõl, Fehéroroszországról, valamint a szabad, tisztességes kereskedelemrõl.

A Fidesz elnöke kedden zárt körben elõadást tartott továbbá Magyarországról és a régióról az amerikai Republikánus Párt agytrösztjének tartott American Enterprise Institute-ban.


Aggasztó jelek mutatkoznak a Balkánon


Orbán Viktor arra kérte az amerikai elnököt, hogy a világpolitika figyelmének középpontjából ne engedjék kicsúszni a Balkáni térséget - tájékoztatta a Fidesz elnöke az MTI-t. Obán Viktor a reggelit követõ személyes konzultációja során azt mondta Bushnak, hogy sokan hajlamosak már megoldott területnek, felszámolt tûzfészeknek tekinteni a Balkánt, holott továbbra is vannak aggasztó jelek. Utalt a "Koszovó környéki eseményekre", amelyek destabilizálhatják a régiót, és megjegyezte, hogy a magyaroknak is vannak problémáik: a Vajdaságban élõ magyarokat gyakran érik etnikai indíttatású atrocitások.

Bush válaszában azt mondta, a Balkánra természetesen továbbra is erõteljes figyelmet fordítanak.

"Egyetértettünk abban, hogy ez a nemzetközi politika egyik kiemelt kérdése marad" - mondta a Fidesz-elnök.


Változtatni kell az ország helyzetérõl kialakult kedvezõtlen képen


Rosszindulatúnak és alaptalannak minõsítette kedden Orbán Viktor a szocialisták beállítását, miszerint rendkívül kedvezõtlen képet festett volna a magyar gazdaságról az Egyesült Államokban tett nyilatkozataiban.A Szövetség elnöke az MSZP reagálása kapcsán az MTI-nek adott interjúban azt mondta, õ éppen hogy a magyar gazdaság jó hírét kelti Amerikában, ahol úgy tartják nyilván a magyar gazdaságot, mint amelyben komoly problémák vannak: "Itt mindenki, politikai és gazdasági elemzõk egyaránt, arról érdeklõdnek, miért megy ilyen rosszul, miért minõsítenek bennünket vissza a hitelminõsítõ intézetek, miért csúsztunk hátra az Európai Unióhoz csatlakozott országok rangsorában?" - fejtette ki. Azt mondta, megpróbál változtatni a kedvezõtlen képen. Ezért arról beszél, hogy bár valóban vannak nehézségek, az ország, a gazdaság továbbra is erõs, készen áll arra, hogy újra magára találjon. Ehhez radikális adóreformra és munkahelyteremtõ programokra van szükség - hangsúlyozta.

"Szerencsére vannak, akik Magyarországon ezt képviselik, például mi, és képesek leszünk arra, hogy a gazdaságot ilyen irányban változtassuk meg" - mondta.

Forrás: MTI
Naplózva
jpiturca
Vendég
« Válasz #25 Dátum: 2005. Július. 21, 17:00:30 »

Jaj, kedves Tomcat! Milyen preciz szovegelemzo vagy! A "mi"="kormany". Mi, mint egyszeru allampolgarok a kormany kozremukodese nelkul nem tudunk sehova bebuzdulni. Dei igy nem igaz, hogy a kormany, hanem inkabb azt mondanam, hogy a Parlament, mert anno nagy egyetertesben tortent a jovahagyas. Igy hiaba probalod most csak a kormany nyakaba varrni az egeszet. Tudom, hogy idokozben hon szeretett es bolcs vezetod kihatralt az egeszbol, dehat o mar csak ilyen!
Naplózva
tomcat
Hero Member
*****
Hozzászólások: 13 234« Válasz #26 Dátum: 2005. Július. 25, 22:36:53 »

Kedves, jóltájékozott jpiturca!

Ha jól emlékszem 2002 őszén, a kormány több tagja, többek között Medgyessy és Juhász Ferenc, Amerikába látogattak, és Busshnak mindenfélét, többek között egy csomó katonát is igértek az iraqi háborúhoz. Aztán itthon, a parlamentben nem kapták meg hozzá a kétharmados többséget. Az ellenzék, vezérestül ellene szavazott. Ebbe a játékba nem is volt alkalma beszállni,  hiszen előre ugye senki se kérdezte, tehát  kihátrált se tudott.

Üdvözlettel  Tomcat
Naplózva
Horváth László
Jr. Member
**
Hozzászólások: 603


« Válasz #27 Dátum: 2005. Július. 27, 20:49:15 »

Köpcike!
Ahogyan /erre-arra/ olvasgatom az álságos "kedveskéim"-det, az jutott eszembe, nem lehetsz-e te egy "szakállas bácsi semjén módra"?
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #28 Dátum: 2005. Július. 29, 11:37:35 »

Sajnos nem lehetek.
Nem vagyok méltó rá.
A lányokat szeretem.
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #29 Dátum: 2005. Szeptember. 23, 12:28:39 »

Kedveskéim, azért ez egy kicsit durva.
Valaki nem mond igazat!

Mintegy ötvenmilliárd forintos pozitívummal zárta Magyarország uniós tagságának első évét. Az EU jelentése szerint tavaly 127 milliárd forintot fizettünk be a közös költségvetésbe és különböző támogatások formájában 176 milliárd forintot használtunk fel.
http://www.nol.hu/cikk/378226/

A befizetendő összes tétel összege 157-158 milliárd forint körül várható. Az unió költségvetéséből kapható források tekintetében a csatlakozási tárgyalásokon csak a kötelezettségvállalási összegekről, vagyis a Magyarország részére 2004–2006 között meghatározott keretösszegről született megállapodás. Ez nem vagy nem feltétlenül egyezik meg a ténylegesen kifizetendővel……..

A Magyarország részére biztosan kifizetendő egyetlen rögzített forrás a szabadon felhasználható EU-s visszatérítés. Ennek a csatlakozási okmányban meghatározott öszszege 44,7 milliárd forintnak megfelelő euró, 260 forintos árfolyamon kalkulálva.

Az idén a közvetlen termelői támogatások összege szintén biztosnak tekinthető, és igen jelentős nagyságú (77,8 milliárd forint), azonban a közösségi szabályok szerint csak 2005-ben utalják át az EU költségvetéséből.
http://www.nfh.gov.hu/xindex2.htm?t=5&i=%27doc/sajto/Netto_bef.htm%27

Magyarország élen jár az újonnan csatlakozott országok között az európai uniós fejlesztési források felhasználásában: a nyertes pályázókkal 8 milliárd forint támogatásról már született szerződés, és további 30 milliárdról június végéig szerződés-aláírásra kerül sor - közölte Baráth Etele szerdán Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón.
Eddig 4.156 pályázatot nyújtottak be uniós forrásokra, az igényelt támogatás mintegy 100 milliárd forint - mondta a Nemzeti Fejlesztési Hivatalt felügyelő politikai államtitkár. Kifejtette, 2004 és 2006 között 1.350 milliárd forint beruházás valósul meg uniós társfinanszírozással,……….

Az alap támogatásával 2004-ben több mint négyszáz pályázatot adnak be, amiből 44-et már benyújtottak. A program eredményeként mintegy 106 milliárd forint támogatás felhasználása várható a strukturális alapok pályázataiból. Kérdésre válaszolva Baráth Etele elmondta, hogy az Európai Unió és Magyarország közötti mérleg pozitív eredménnyel zárul ebben az évben
http://www.nfh.gov.hu/xindex2.htm?t=5&i=%27doc/sajto/cikk_eupfelh.htm%27

Csaknem 28 milliárd forint érkezett július végén az Európai Bizottságtól a Magyar Államkincstárba, és augusztusban nagyjából még ugyanekkora összeg várható.
http://www.nfh.gov.hu/xindex2.htm?t=5&i=%27doc/sajto/cikk_szamlan_euelol.htm%27

Hatvankétmilliárdos többlet várható.
Dátum: 2004. szeptember 23.
http://www.nfh.gov.hu/xindex2.htm?t=5&i=%27doc/sajto/cikk_62m_tobblet.htm%27

Az idén 1350 milliárd forintot, 2007 és 2013 között már 12-1 S ezermilliárdot lehet majd a magyar gazdaság és társadalom modernizálására fordítani.
http://www.nfh.gov.hu/xindex2.htm?t=5&i=%27doc/sajto/cikk_eut_bef_jovo.htm%27
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország