NOL Fórum
2017. Október. 18, 13:47:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kedveskéim, azért ez egy kicsit durva.  (Megtekintve 29335 alkalommal)
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #30 Dátum: 2005. Szeptember. 23, 12:57:09 »

Itt van még egy!
Figyeld a Szondát!

"Legutóbb két éve állt ennyire közel az MSZP támogatottsága a Fideszéhez, s most újból kiélezett lett kettejük versenye. Jelenleg az összes választókorú körében a fiatal demokraták 28 százalékon, a szocialisták 25 százalékon állnak."http://www.nol.hu/cikk/378216/

Fent a szeptemberi, lent az augusztusi!
Gyurcsány megint bevásárolt.
Aranyos?

Magabiztosan tartja előnyét a Fidesz
Az MSZP tábora nem kapott új impulzust ebben a hónapban
2005. augusztus 26. 9:26

A Fidesz 51, az MSZP 39 százalékon áll a biztos pártválasztók körében, a nagyobbik ellenzéki párt táborában 80 százalékról 85 százalékra emelkedett a győzelmet várók aránya. A köztársasági elnökválasztás után önbizalmában megrendült szocialista tábor nem kapott új impulzusokat, a választási győzelemre csupán 55 százalék számít.

A jelenleg a Fideszt támogatók 69 százaléka mondja magát egy választás biztos résztvevőjének, szemben a múlt havi 61 százalékkal, s 80 százalékról 85 százalékra emelkedett a pártjuk győzelmét várók aránya. Az MSZP tábora a fenti mutatók tekintetében hónapok óta heves mozgásokat produkál, markáns érzelmi hullámzásokat él át - ismerteti a Szonda Ipsos felméréseit a Népszabadság.

Az elmúlt egy hónapban nem kapott új impulzusokat a szocialista tábor, így eltökéltsége és önbizalma sem változott: biztos választási résztvevőnek 62 százalék tekinti magát, a választási győzelemre 55 százalék számít - derül ki az adatokból. A Gyurcsány-Orbán vitából mindkét érintett párt profitált, de az akkor megszerzett többletszavazókat csak az MSZP-nek sikerült megtartania. A felmérés szerint a fővárosban kis, a falvakban nagy előnnyel a Fidesz vezet, a vidéki városokban viszont a korábbi Fidesz-előny az MSZP-vel történő holtversennyé alakult.

A biztos pártválasztók körében a Fidesz 51 százalékon áll, az MSZP 39 százalékával szemben. Ebben a hónapban nem változott a két párt biztos tábora, a 2002-es választásokon elért szavazati aránytól jócskán elmaradnak. Az MSZP-nek augusztusban 1,2 millió, a Fidesznek 1,6 millió elkötelezett támogatója van. Az SZDSZ rendszerint négy százalékon áll, az MDF pedig általában két-három százalékot ér el a biztos pártválasztók körében.

(Népszabadság/Szonda Ipsos)
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #31 Dátum: 2005. Szeptember. 23, 15:44:58 »

Még lehetek.
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #32 Dátum: 2005. Október. 28, 10:08:54 »

A Tárkinál már az MSZP vezet.
A szocialisták az SZDSZ-től szednek el szavazókat
       
Népszabadság • Munkatársunktól  • 2005. október 28.

„A Századvég-Tárki október első felében elvégzett adatfelvétele szerint az összes megkérdezett körében a Fidesz - MPSZ támogatottsága 29, az MSZP-é 32 százalék.”
http://www.nol.hu/cikk/382292/


Kedves Népszabadság!
 
„az” neked szol, ez meg nekem?
Nem hagytatok ki valamit?

„Egyetlen hónap alatt 18 százalékpontos változás következett be, de ennek ellenére még mindig a Fidesz győzelmére tippelnek többen (54%) az MSZP-vel szemben (45%)."
http://www.szazadveg.hu/

Tudtam segíteni?
Naplózva
lófülű
Hero Member
*****
Hozzászólások: 29 475


« Válasz #33 Dátum: 2005. Október. 28, 11:49:45 »

ne röhögtess: úgy vezet az MSZP, hogy saját táborából veszi el a rá szavazókat..

aha..

fideszduma.
Naplózva

"Az igazság akkor is igazság, ha csak egyetlen ember képviseli,"
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #34 Dátum: 2005. Október. 28, 11:59:32 »

Aranyos vagy.Heeeeheeeee..........
Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 771

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #35 Dátum: 2005. November. 18, 15:05:50 »

Igy van...le a kormánnyal!!!
Vegye át az olaj világpiaci forgalombahozatalát az akinek majdnem semmi köze hozzá!!!
Ditálja a MOL Szaud-Arábiának,Iraknak,sőt Venezuelának is menyiért adhatja el az olaját

...és persze féláron/negyed áron Magyarországnak...:-))))))
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
parole
Global Moderator
Hero Member
*****
Hozzászólások: 22 845


« Válasz #36 Dátum: 2005. November. 18, 15:15:57 »

Tőzsér, Te vagy a pszichiáterek álma! Rajtad aztán van mit analizálni . . .(:-)))
Naplózva
Varga Imola
Newbie
*
Hozzászólások: 21


« Válasz #37 Dátum: 2005. November. 18, 15:49:59 »

Fiatal baloldal mi? És mi van azokkal a szegény gyerekekkel, akik tavaly érettségiztek, és a rendszer nem megfelelő előkészítése miatt igen komoly hátrányba kerültek. Megosztom Veletek az én történetemeti is.
A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumába jártam, ami az ország legjobb középiskolái között van. 12 évnyi kitünő bizonyítvány után, egy felsőfokú angol és egy középfokú német nyelvvizsgával a kezemben tanáraim és az egyetem javaslatára nem vágtam bele az emeltszintbe. Nem azért mert nem tudtam volna teljesíteni, hanem az alultájékoztatás miatt. Senki nem tudta, hogy mire számítson. Így az általam elérhető maximális pontszám 137 volt, amit tisztességesen teljesítettem is. Jelentkezésemet csak a pesti Corvinus Egyetemre adtam be (4 szakra), gondolva, hogy legalább a sima közgázra felvesznek. Hát nem így lett. Júliusban jött a pofáraesés. Nem vettek fel sehova. Szép. Először fel sem fogtam, majd 1 héten keresztül bőgtem. Mondhatom nagyon kellemesen hatott rám a dolog. Egy világ tört bennem össze. Elvesztettem a hitemet a magyar oktatási rendszerben. És a probléma az volt, hogy tudtam, hogy olyan emberek jutottak be, akik vagy nem az érettségi tantárgyból tettek emelt szitü vizsgát, vagy pedig régebben érettségiztek. Az általam első és második helyen megjelölt szakokon a felvettek több mint 50 százaléka nem idén érettségizett. Nem tudtam, hogy most mi lesz velem, úgy éreztem, hogy semmit nem ért a 12 évnyi güzülés, mert semmibe sem nézték a tudásomat. Utána jött a következő pofon. Októberben, amikor még nem felejtettem el mindent, nem tehettem szintemelőt, mert valamelyik idióta állat kitalálta, hogy csak márciusban lesz rá lehetőség. Aztán bejelentette Magyar Bálint, hogy a nyelvvizsgáimért sem fogok annyi pontot kapni, tehát rá leszek kényszerítve 2 emelt szintü vizsgára. Csodálatos. Bár hál Istennek ezt elvetették, mégis jobban járok, ha mégis 2 tantárgyból teszek emelt szintet, mivel akkor választhatok. Most Angliában vagyok, próbálok felejteni, és új célokat kitüzni magam elé az életben. Próbálok kijönni abból a gödörből, amibe a hatalmon levő párt az SZDSZ fantasztikus "szakemberével" együtt dobott. És abból a pénzből, amit itt gyüjtök, remélem tudom fedezni a különtanárok pluszköltségeit, mivel leégne az arcomról a bőr, ha a szüleimtől kellene erre is kérnem. Valaki meg fogja ezt nekem téríteni? Dehogy is.
Tudják ez a dolog azért sántít valahol. Maguk mit éreztek volna a helyemben? Mit ért az, hogy én tanultam? Mivel most kezdhetem elölről a felkészülést az érettségire, és egy évem elúszott. Ki fog ezért engem kárpótolni? És tudom, hogy nem vagyok egyedül, akikkel ez megtörtént.
Egy biztos. Erősebb lettem, és elhivatottab, hogy elérjem a céljaimat. És ne higyjek el mindent amit a baloldali politikusok állítanak. "Jó lesz ez nektek gyerekek!Higyjetek nekem!"(M.B.)
Köszönöm!
Most nem fogok hinni!
Naplózva
kecske
Global Moderator
Hero Member
*****
Hozzászólások: 81 700


nyomozó


« Válasz #38 Dátum: 2015. Október. 23, 17:07:24 »

Nagyon megtetszett a topik címe, meg idevaló, amit idézek.

Akkora volt a sár, hogy a mentőautó nem tudott eljutni a beteghez.
Zseblámpával a szájában, egy talicskán tolta el 95 éves anyósát Szunyi István, mert olyan rossz állapotú utcában laknak, hogy esőzések után képtelenség feléjük autóval eljutni.


http://vs.hu/kozelet/osszes/talicskan-tolta-el-anyosat-a-mentoig-egy-csanyteleki-ferfi-1023?utm_source=hrstrt&utm_medium=rss&utm_campaign=main
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország