NOL Fórum
2017. Október. 22, 03:58:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 4 5
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ez lenne az ócska nemzetárulás? Minden magyart az unióba!  (Megtekintve 14591 alkalommal)
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Dátum: 2005. Október. 09, 13:20:14 »

Ez lenne az ócska nemzetárulás?
Minden magyart az unióba!

Vagy együtt fogunk felemelkedni, vagy sehogy sem, hiszen Magyarország jövője nem a tízmilliós magyarságban, hanem a tizenötmilliós magyar nemzetben van"
-hangsúlyozta Orbán Viktor péntek este a felvidéki Csicsón, ahol Németh Zsolttal együtt résztvett az aradi vértanúk emlékművének átadásán.
 
A kormány nem veszi komolyan a külföldön élő magyarokat.
A Fidesz a kettős állampolgárság mellett áll.
Minden magyar összefogására szükség van.
http://www.orbanviktor.hu/
 
Ezek Orbán Viktor gondolatai, szavai.
Gyurcsány nem így gondolkodik, viselkedik.
Vajon miért?
Gyurcsány kinek dolgozik, valójában kiket képvisel?
A külföldön élő magyarok miért tüntetnek még mindig?
Itt van egy pár kérdés, ezt kéne megbeszélni.


http://www.nol.hu/forum/topic/80504/
http://www.nol.hu/forum/topic/80427/
http://www.nol.hu/forum/topic/80375/
http://www.nol.hu/forum/topic/80306/
http://www.nol.hu/forum/list/61351/
http://www.nol.hu/forum/topic/80076/
Naplózva
vig-ur
Sr. Member
****
Hozzászólások: 4 000


« Válasz #1 Dátum: 2005. Október. 09, 16:40:35 »

Várkonyi úr levelével az utolsó szóig egyetértek:

http://www.kuruc.hu/?q=orbanzsarolhato
No és Orbán Viktor.

Gehl Gusztáv, az Agrobank volt elnök-vezérigazgatója írja a Magyar Nemzet szeptember 16-i számában, hogy Orbán Viktort a nemzetközi tőke ?csinálta ki? 2002 tavaszán, mivel ő tudta-tudja, mivel lehetne ezt az országot talpra állítani. Nos, ezzel nem mondott nagyot. Sokan tudják ezt. A mai magyar politikából nem a szakértők, a jogászok, a közgazdászok hiányoznak, hanem a politikusok. Akik valóban ?tudják, merik, teszik?. Akiket tud és mer követni a szavazó. Akik nem zsákbamacskaként árulják hitvallásukat, hanem a szívük fölött viselik, jól láthatóan.

Azonban az elnök-vezérigazgató úr szerint Orbán még nem terítheti ki a kártyáit az asztalra.

Én kérdezem: miért ne? Mi a veszteni valónk, ha van még egyáltalán? A Kárpát-medence magyar nemzetiségű lakosainak száma 15 év alatt mintegy egymillióval csökkent ? békeidőben példátlan szám. Az anyaország lakóssága jövőre tízmillió alá csökken ? a veszteség 900.000 fő tizenöt év alatt: három Debrecennyi város tűnt el, vált lakatlanná ez idő alatt! Budapesten lakások tízezrei állnak üresen, mégis a külföldi tőkéből táplálkozó spekuláció müncheni árszínvonalra fújja föl az árakat. Magyar kézen már nincs egy nagyobb gyárunk, erőművünk (a Paksi Atomerőmű kivételével), egy élelmiszer-feldolgozónk, egy vasművünk, egy hipermarketünk, egy közművünk. A legtöbb vállalatnál a legapróbb döntéshozatal sem nálunk, hanem Bécsben, Párizsban, Berlinben, New Yorkban, Tel Avivban történik. Nálunk a világon a legmagasabbak a kommunikációs, telefon- és internetdíjak. A legmagasabb az egész környéken a benzin ára. Dunántúl termőföldjeinek egyharmada már külföldi kézen van. Budapest egy romhalmaz, emberek százezrei töltenek el napi 2-3 órákat az állandósult dugókban, melyek immár a nemzetgazdaságban mérhető károkat okoznak (egyes felmérések szerint évi 150 milliárd összegűt), és nemzetközi versenyképességünket veszélyeztetik. Utat tíz éve, metrót huszonöt, villamos vonalat meg ötven éve nem adtak át. Minden manapság megjelenő, külföldi kimutatás szerint elvesztettük minden, a rendszerváltásnál élvezett előnyünket, a tíz csatlakozó államból az utolsók vagyunk minden téren, az első évben nettó befizetők lettünk mintegy 45 milliárdos nagyságrendben.

És akkor még nem is említettük a magyar hadsereg tudatosan kivitelezett, fokozatos fölszámolását ?folyamatos, krónikus pénztelenségre? hivatkozva.

Kedves Orbán Viktor, ha lenne valahol egy minden apró részletre kiterjedő, megvalósítási határidőtáblával rendelkező, több külföldi nemzetbiztonsági szolgálat és szabadkőműves társaság összefogásával született, titkos terv Magyarország meggyengítésére, majd végső megszüntetésére, végül pedig a teljes magyar nemzet végleges eltüntetésére a Kárpát-medencéből, az sem lehetne ennél hatékonyabb, mint ami az utolsó tizenöt évben történt velünk!

Nem tudom már meghallani azokat az ellenvetéseket, hogy a Fidesz és Orbán Viktor azért szavazta meg Románia feltétel nélküli belépését az EU-ba, - tehát anélkül, hogy az erdélyi magyarok egészének személyi, a székelyföldieknek pedig területi autonómiát adna, - mert hogy ?a jelenlegi helyzetben nem volt más lehetőség?, aztán ?mindjárt itt vannak a választások?, meg hogy ?a románok jobb pozíciókkal rendelkeznek, mert felajánlották az amerikaiaknak Constantát?, vagy hogy ?reálpolitika?, stb.stb.; nos, az elmúlt 85 évben mindig ilyen helyzetben voltunk. Sőt, számunkra Mohács óta nem kedvező a csillagok állása, mégis 500 évig megmaradtunk ? és szaporodtunk. Azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a folyamat megtört, mert elsősorban a lelkünk tört meg! és alig néhány évtizeden belül a magyar nemzet biológiai fennmaradása a tét.

Persze tisztában vagyok azzal, hogy mindezt Orbán Viktor is tudja. Mit is mondott ő a tavalyi bálványosi szabadegyetemen? ?Autonómiát Önök soha nem fognak kiegyezéssel elérni Romániában. Vagy kiállnak érte, erőt mutatnak fel, megszervezik magukat és kikövetelik, vagy nem lesz autonómia.? De ha már a ?nemzetközi pénztőke? úgyis tudja, ?hogy ő tudja?, akkor ideje lenne nekünk is, a választóknak is ?tudnia?, hogy milyen kártyákkal játszik. Ideje lenne nekünk is, még jó időben, a jövőre esedékes választások előtt is megismernie az igazi lapokat, azokat, amelyek nem cinkeltek! Amúgy hogyan tudnánk őt megkülönböztetni a többi hamiskártyástól, amikor ő is a rossz gombot nyomkodja? Ha pedig azért nyomott igent ? saját, a cikk elején olvasható meggyőződése ellenére, - mert ?beszóltak? neki, mert netán valamivel zsarolják, akkor itt az ideje levonni a konzekvenciát: Orbán Viktor zsarolható. Mint ahogy az egész rendszerváltó (értsd: nemzeti vagyont elprivatizáló) ?elit? az. Éppen ezért ideje új arcok után nézni, akik nem azok.

Orbán Viktornak ideje lenne eldöntenie, hogy sok funkciójából melyik a prioritása, hiszen nyilvánvanló, hogy az Európai Néppárt alelnökekének lenni más érték- és főleg érdekrendszerhez való igazodást jelent, mint a magyar nemzet miniszterelnökének. Itt az ideje fölhasználnia azokat a pozíciókat, amelyekbe a szerencse és a jó Isten emelte, és legfőképpen itt az ideje személyes kockázatot vállalnia, mint Mahatma Gandinak: levetkőznie egy szál gyolcsra, ennek minden következményével együtt, mert a magyarság az utolsó órába érkezett. Ideje kiteríteni a kártyákat, mert ha Orbán Viktor valóban a magyar nemzet megváltója akar lenni, akkor ez a nemzet, ez a nép őt vállára véve fogja bevinni a magyarok Országházába ? mégha cigánygyerekek is potyognak az égből!

Ha ő ebben pedig nem hisz, akkor arra sincs joga, hogy a mi feltétlen és vak hitünket, szeretetünket és lojalitásunkat kérje számon.

Budapest, 2005. szeptember 28.

Várkonyi Zsolt
Aki Orbán Viktor hívására 2002-ben megalapította a Hegyvidéki Lokálpatrióta Polgári Kört
Aki Orbán Viktor ?igenlő? gombnyomására most, 2005. szeptember 26-án megszűntnek nyilvánította azt
Naplózva
bourke
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 985


« Válasz #2 Dátum: 2005. Október. 09, 18:49:57 »

"Gehl Gusztáv, az Agrobank volt elnök-vezérigazgatója írja a Magyar Nemzet szeptember 16-i számában, hogy Orbán Viktort a nemzetközi tőke ?csinálta ki? 2002 tavaszán, mivel ő tudta-tudja, mivel lehetne ezt az országot talpra állítani."

Beszarok (:-)))) A Guszti is kezelésre szorul.
Naplózva
sittya
Newbie
*
Hozzászólások: 253


« Válasz #3 Dátum: 2005. Október. 09, 19:33:17 »

A december 5.-i népszavazás után nagyon okos dolog lett volna mégegyszer hátbavágni a külországi magyarokat. Nincs rá lehetőség, de kiváncsi lennék az ellenszavazás viszhangjára. Meddig tudunk még süllyedni?
Naplózva
donpepe
Hero Member
*****
Hozzászólások: 11 759« Válasz #4 Dátum: 2005. Október. 09, 19:40:36 »

Jesszusom! Süllyedünk? Én meg csak itt olvasgatok marhaságokat?
HILFEEEEEE!!!!
Naplózva

má megin micsoda
irriga
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 378


« Válasz #5 Dátum: 2005. Október. 09, 19:45:56 »

Üdv Köpci!

Magyarország és a nemzet felemelkedésének kevés köze van egymáshoz, a hatás inkább hazánkra hátrányos.
Ugyanis a mi adónkból folyik a támogatás 20 000 + x millió összegben évente. Márpedig ilyen összeg kivonása nem segíti a hazai gazdaság és jólét növekedését.
Naplózva
kozmopolita
Hero Member
*****
Hozzászólások: 17 021


« Válasz #6 Dátum: 2005. Október. 09, 22:10:57 »

Mutatis mutandur, változik a világ...
Megszűnt az élet az unión kivül?
Nemrég még azt bizonygatta az alcsútdobozi Néró, hogy bizony van.
A Köpci nem SZDSZ-es szórólapokat olvas be idegességében?
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #7 Dátum: 2005. Október. 09, 22:26:15 »

"Ugyanis a mi adónkból folyik..."

Kedvesem hitelből!
Naplózva
köpcöske
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 518


« Válasz #8 Dátum: 2005. Október. 09, 22:28:40 »

Idegesnek látszom?
Az előbb még letömzsiztek.
Ma mindenki ilyen hülye?
Naplózva
kozmopolita
Hero Member
*****
Hozzászólások: 17 021


« Válasz #9 Dátum: 2005. Október. 09, 22:50:38 »

Próbáltam kibúvót keresni holnap reggelre.
Te tudod.
Naplózva
rozmar
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 838


« Válasz #10 Dátum: 2005. Október. 10, 00:55:25 »

A multkor bejelentkezett a NOL -ra a egy pszchiater. A mi sajat bejaratu pszichiaterunk! Hol van? Egy komoly praxist epithetne itt ki maganak...
Naplózva
donpepe
Hero Member
*****
Hozzászólások: 11 759« Válasz #11 Dátum: 2005. Október. 10, 07:11:38 »

Ő egy korábbi ápolt volt, aki rendszeresen pszichiáternek képzeli magát. Elég komplikált eset.
Naplózva

má megin micsoda
rozmar
Hero Member
*****
Hozzászólások: 5 838


« Válasz #12 Dátum: 2005. Október. 10, 07:29:16 »

Ő egy korábbi ápolt volt, aki rendszeresen pszichiáternek képzeli magát. Elég komplikált eset.
Pepe ur, Te valamit tudsz...
De mitol komplikalt?    Masnak kepzeli magat, mint aki-ami? Ez meg szamit? Ugyan, nezz mar korul....
De azert koszi az infot.
Naplózva
kozmopolita
Hero Member
*****
Hozzászólások: 17 021


« Válasz #13 Dátum: 2005. Október. 10, 07:49:15 »

A "Dr. Csernus Polgári Kör" tagjaként jár az orbanviktor.hu-ra, és folytat ott kiterjedt magánpraxist.
Mosolyog))
-Be meri vállalni?
-Nem?

Most éppen nem meri a 2001-es dolgait bevállalni, ahogy a pár hónappal ezelőttieket sem.
Naplózva
Aham...
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 180


« Válasz #14 Dátum: 2005. Október. 10, 08:42:19 »

A 100 napos programot is megszavazta, azt sem kellett volna, ahogy ezt sem, hiszen feles törvény.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 4 5
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország