NOL Fórum
2017. Október. 21, 11:14:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A Népszabadság és a választási kampány - válaszol lapunk főszerkesztője  (Megtekintve 12126 alkalommal)
szerki
Administrator
Full Member
*****
Hozzászólások: 2 217


« Válasz #30 Dátum: 2006. Május. 02, 16:12:21 »

emailben érkezett:
Tisztelt főszerkesztő úr, a kampány során a Népszabadság stábja elkövetett egy szarvashibát: egy plakátarc rossz azonosításával, és egy mit sem sejtő asszony adatainak nyilvánosságra hozásával nagyon súlyos helyzetbe hoztak egy civilt. Mi történt azóta ebben az ügyben? Kompenzálták valahogy a hölgyet? Milyen tanulságokat vont le ebből a szerkesztőség? Tiszteletettel Vígh Zoltán
Naplózva
vorostkaroly
Newbie
*
Hozzászólások: 68


« Válasz #31 Dátum: 2006. Május. 02, 16:19:28 »

Kedves Vígh Zoltán!
Köszönöm Önnek, hogy erre a hibánkra emlékeztetett. Nagyon nagy hibát követtünk el, amikor nem jártunk százszázalékosan a végére annak, hogy ki szerepel a Fidesz plakátján. Mindenféle dolgok történtek e körül. Talán emlékszik rá, hogy Szijjártó Péter némileg megtévesztve engem, elhozta a szerkesztőségbe a plakát igazi arcát, azt az idős hölgyet, akivel kapcsolatban nem követtünk el hibát. Az idős asszony,  akiről igaztalanul írtuk, hogy arcát adta a plakáthoz, tudomásom szerint kártérítési pert indított a Népszabadság ellen, én próbáltam megegyezni ügyvédjével, ez nem sikerült. Természetesen a méltányosság erejéig kompenzálni fogjuk a hölgyet. Ugyanakkor nem mentegetem magam, a mai napig nem értem, hogy amikor kiderült, hogy mi tévedtünk, akkor nem bennünket keresett meg, hanem a televízióknál jelentkezett. Ez egy nagyon rossz történet, nagyon fájó történet, és ebből csak egy tanulságot lehet levonni, semmi olyan hír, információ nem kerülhet be a lapba, amelyet nem ellenőriztünk százszázalékosan. Mentegethetem magam azzal, hogy egy 95 százalékos anyagot tennünk be a kampány hevében a lapba, de ez nem mentség. És utólag azt kell Önnek mondanom, hogy rossz útra tévedtünk, amikor azt kezdtük el keresgélni, hogy kik azok a személyek, akik a Fidesz-plakáthoz az arcukat adták. Ha lehetséges lenne, visszatérnék az elé a pillanat elé, amikor úgy döntöttem, hogy jöhet az anyag, akkor most másképpen döntenék. És még egy megjegyzést engedjen meg. Feltételezhetően ennek a szörnyű tévedésnek is volt az a következménye, hogy az egész kampány időszakban óvatosabbak és körültekintőbbek voltunk.
Tisztelettel üdvözli Vörös Károly
Naplózva
vorostkaroly
Newbie
*
Hozzászólások: 68


« Válasz #32 Dátum: 2006. Május. 02, 17:02:24 »

Uraim és Hölgyeim!
Köszönöm kérdéseiket, köszönöm azt a nyíltságot és őszinteséget, amellyel megtiszteltek, és őszintén mondom, hogy kérdéseik, véleményük, gondolataik nagyban segítettek abban, hogy most itt ez alatt a két óra alatt átgondoljam azt, ahogy a Népszabadság a választási kampányban működött, és azt kell mondjam, hogy egy csomó dologra az Önök ösztönzésére találtam magyarázatot, úgyhogy nagyon köszönöm együttműködésüket!
Tisztelettel üdvözli Önöket
Vörös Károly.
Naplózva
vorostkaroly
Newbie
*
Hozzászólások: 68


« Válasz #33 Dátum: 2006. Május. 02, 19:48:59 »

"Kedves Főszerkesztő úr!
Kapcsolódva Vígh Zoltán kérdéséhez, megengedhető lett volna a hölgy adatainak a kiteregetése, ha valóban ö van a plakáton?
Üdvözlettel Tomcat "

Kedves Tomcat, mint Vígh Toltánnak adott válaszomban már mondtam, ha még egyszer döntenem kellene, mai tudásommmal nem nyomoznék a Fidesz plakátjain látható személyek után.
Tisztelettel üdvözli Vörös Károly
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország