NOL Fórum
2017. Szeptember. 25, 03:26:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: E-mail címek ellenőrzése
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vendégünk Tarlós István főpolgármester-jelölt  (Megtekintve 17907 alkalommal)
szerki
Administrator
Full Member
*****
Hozzászólások: 2 217


« Válasz #30 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:13:44 »

HIUZ
Tisztelt Tarlós úr!
Olvastam a honlapján a terveit, célkitűzéseit. Egyáltalán nem ellenszenves, sőt. Mégis megkérdezném, hogy mit tervez tenni, honnan tudna pénzt előteremteni pl. a Podmaniczky- program folytatására? A BKV fentartására, támogatására?
Budapest valóban nagyon piszkos, szemetes, elhanyagolt város. Ez a lakók kulturálatlanságát is mutatja, és szerintem az alsófokú nevelés hiányosságait is. Csupán a büntetések megnövelésével - amivel egyetértek - el lehet érni, hogy az emberek ne szemeteljenek, ne rongáljanak, ne lopják el a fém aknafedőket?
Az utak felújítására, a vizi közlekedés fejlesztésére honnan lehet pénzt előteremteni? És a vizi közlekedés ki tud váltani más közlekedési eszközöket, ráadásul olcsón?
Köszönöm a válaszát előre is!
Naplózva
tarlosistvan
Newbie
*
Hozzászólások: 19


« Válasz #31 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:14:50 »

Tisztelt Hiúz! Igaza van. A források korlátozottsága minden fejlesztésnek határt szab. Épp erre mutatok rá naponta, és épp ez nem érdekli Demszky Gábort ígéretdömpingjének folytatása közben. Csak azt tudom válaszolni, a beruházási elképzeléseket egyszerűsíteni szükséges és átstrukturálni azokat.
Naplózva
szerki
Administrator
Full Member
*****
Hozzászólások: 2 217


« Válasz #32 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:15:29 »

WALSZ: Tisztelt Tarlós úr!
Önnek volt egy halálos gázolása és a rendörségi vizsgálatok után Önt felmentették. A procedura nagyon hasonlitott a kádári idöszak mindenható tisztségviselöivel kapcsolatos eljárásokra. Gondolok itt pld ittas vezetés utáni halálos gázolás eltussolására mely még egy volt megyei párttitkár esetében is elöfordult.
Kérdésem Önnek nincs lelkifordulása ezért?
Másik kérdésem Ön a hajléktalanok ellen inditott hajtovadászatot, nem gondolja, hogy a hajléktalanságért szinte sohasem a hajléktalan a hibás? Ugyanakkor Ön keményen fellépet a melegek ellen is, és ez azért is figyelemfelkeltö, mert innen már csak egy lépés a kék-szemüek ellen, a kopaszok elleni könyörtelen hajtóvadászata, melyet követhet majd a cigányok zsidók elleni kirohanásai.
Még egy pótkérdés:
Mint a Fidesz föpolgáremsterjelöltje aki a szélsöjobb támogatását is élvezi, miként gondolja magát függetlennek (vagyis mitöl függetlennek tartja magát) és miként tartja magát demokratának?
Naplózva
tarlosistvan
Newbie
*
Hozzászólások: 19


« Válasz #33 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:16:49 »

Tisztelt Walsz! Köszönöm, hogy összefoglalta és megismételte azokat az SZDSZ által összegyűjtött rosszindulatú támadásokat, amiket egyenként csepegtettek idáig. Csaknem absztinens ember lévén nem kívánok a hihetetlenül gonosz feltételezésére reagálni a közel 12 évvel ezelőtti baleset kapcsán, csupán két megjegyzést teszek. 1. A hozzátartozók szemtanúi voltak és jelen voltak a balesetnél. 2. A rendőrséget felügyelő belügyminisztert akkoriban úgy hívták, hogy Kuncze Gábor.
Naplózva
szerki
Administrator
Full Member
*****
Hozzászólások: 2 217


« Válasz #34 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:17:24 »

Kérdéseiket a www.nol.hu/kerdesek vagy az online@nepszabadsag.hu címen tehetik fel.
Naplózva
szerki
Administrator
Full Member
*****
Hozzászólások: 2 217


« Válasz #35 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:17:56 »

emailben érkezett:
Tisztelt Tarlós Úr,
Ma Budapesten elég nehéz egyik utcasarokról elsétálni a másikig úgy, hogy közben az embert ne zaklassák a kéregetők, koldusok. Sok helyen a köztéri padok alkalmatlanok a funkciójukra, mert azokat egyesek állandó lakhelyként használják, ráadásul az alavető emberi higiéniára sem figyelnek oda. A jelenlegi főpolgármester szerint Budapest világváros, sőt Európa legszebb fővárosa...(?) Jártam már néhány európai fővárosban de ilyen balkáni állapotokat nem láttam. Kérdésem rövid: Ön mihez kezdene ezekkel a jelenségekkel?
Köszönöm válaszát,
üdvözlettel:
SZABÓ KORNÉL
Naplózva
tarlosistvan
Newbie
*
Hozzászólások: 19


« Válasz #36 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:19:47 »

Tisztelt Szabó Kornél! Ugyan azt szorgalmazza, amit magam is. A rendetlenség megszüntetéséhez szükség van némi olyan preventív szigorra, amely nem azért kívánatos, hogy a budapestieket össze-vissza büntessük, hanem hogy visszatartsa a társadalomnak azt a nagyon szűk, de gátlástalan és agresszív rétegét, amelyik nem képes és nem is akarja tudomásul venni az emberi együttélés írott, de legminimálisabb íratlan szabályait sem. Ehhez van szükség egy más személetre, jogszabálymódosításra, de hozzáteszem, fővárosi szintű rendeletekre is, amikhez Demszky Gábornak és közgyűlésének mindig is joga volt, de soha nem élt vele. Sőt, épp ellenkező szellemiséget sugallt, például a szörnyű graffitizést hangsúlyozottan nem jogi, hanem "művészeti" kérdésnek tekintette és tekinti.
Naplózva
tarlosistvan
Newbie
*
Hozzászólások: 19


« Válasz #37 Dátum: 2006. Szeptember. 15, 12:21:53 »

Köszönöm szépen az érdeklődők figyelmét, köszönöm a kérdéseket, akár tárgyilagosak voltak, akár nem, mert utóbbiak is hozzásegítettek ahhoz, hogy kifejthessem az álláspontomat, illetőleg a tényeket olyan kérdésekben is, melyekkel önmagamtól kevésbé illő lett volna előhozakodni. Bizakodást és egy biztató jövőt kívánok azoknak is, akik támogatnak és azoknak is, akik nem. Mindenekelőtt pedig egy békésebb és emberibb légkört a mostaninál. Még egyszer köszönöm figyelmüket és szép napot kívánok, Tarlós István.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország