NOL Fórum
2017. Október. 22, 16:34:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Elindult az új NOL-Fórum
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: ITT (USA) és OTT azaz az Operenciás Tengeren Tul...  (Megtekintve 28743 alkalommal)
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Dátum: 2014. Július. 18, 21:13:05 »

 sok esetben a különbségek szinte kimondhatatlan az ITT és az OTT között.
Erre lesznek példák.... Mosolyog
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #1 Dátum: 2014. Július. 18, 21:27:39 »

 JFK..kifejtette véleményét, miszerint csak a jól keresők vehetnek házat, igy egyáltalán nem is olyan nagy jaj amikor az "ilyen spekulánsok" elszámitják -vagy inkébb- elszámolják magukat?
Hogy milyen nehéz ITT egy házat venni, arra idézem ezt be.
Ez szerint egy 200,000 USD HITEL +ingaltan adó+ ház biztositás alig éri (érheti) el a havi 1,000 USD, amiből még a KAMAT levonása után, a valóságos fizetés csökken. Megjegyezés..egy valamire való lakás is 5-600 USD és felfelé....havonta, amiben 2o évi lakottság után nem kap viissza
semmit. A 20 éves eladás után pedig -ráadásul- a ház értékének többszörösét kaphatja vissza. Még most is..

A házra történő törlesztés egy része  ADÓ MENTES, a kamatok évenkénti összege, amit az  illető -vagy család- az éves BRUTTO SZJA-ból le tud vonni.
A jelenlegi egyik bank/cég kamatjaibol egy kis izelitő....

Compare multiple offers in minutes!
30-yr Fixed 3.88% (3.88% APR)...............................................30 év alatt nem változó kamat százalék             
15-yr Fixed 3.13% (3.13% APR)...............................................15 év alatt nem változó kamat százalék
5/1 ARM 2.75% (2.79% APR) for 1st 60 mos..............................."adjustable rate" amely idönként -valószinű- öt évenként módosúl
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #2 Dátum: 2014. Július. 19, 22:29:30 »

Számos birálat érte -és éri- Fayt, amikor kritizálja -illetve meg nem értését fejezi- ki különböző -egyesek által- műremekeknek, művészi alkotásoknak nevezettek bemutatása  miatt.

Én sem kritizálom azt, mivel egyáltalán nem tudom  -még!- magam beleélni a művet alkotók lelkivilágába...hogy megértsem mi lehetett ami az -mi volt az- a sugalat, vagy  ihlett ami végűl ezen alkotások megteremtésére kényszeritette őket.
De természetesnek vélem azt hogy sokan nem osztják Fay véleményét, és művészi élvezetet találnak a következők megtekintéséban.. Mosolyog

http://www.huffingtonpost.com/2014/07/05/young-latina-artists_n_5538321.html?cps=gravity
« Utoljára szerkesztve: 2014. Július. 19, 22:33:04 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #3 Dátum: 2014. Július. 21, 23:03:48 »

A svájci hitelekkel kapcsolatban...ezzel kezdeném, majd ha lesz időm kitérek arra is..
Ez az első amiben az ITT és az OTT különbözik.
A CHF hitelek témában volt.
Met 514.
"Azert irom ezt, mert ha ezek akartak volna egy lakast, a bank biztosan nem adott volna hitelt nekik.  (Nekem sem.).  Hiaba mutattak volna, hogy az előző (fel) evben kb 150.000 eurot kerestek, ami a tisztesseges, bar nem magas evi jovedelem hatszorosa fel ev alatt, ez erdektelen a bank szamara, mert nem allando foglalkozas allando munkahelyen.  Szoval, ha ezek akartak egy lakast, akkor bementek a bankba, es felvettek aaz h aranak megfelelő osszeget a sajat szamlajukrol es kifizettek az eladot.  A bank meg nezett a lyukon at az elmaradt potencialis jovedelem utan.
Amig az allas valoban permanens - de hat ki ad erre garanciat? - addig van ertelme ingatlanra valo hosszulejaratu kolcsonnek, nyugdij-alapnak, egeszsegbiztositasnak, stb.  Amikor pedig az ember ki van szolgaltatva a piac szeszelyeinek, akkor az elobbieknek nincs ertelme.  A bank, es sajnos, a kolcsonokert folyamodo kozonseg is, elfelejti, hogy abban a 45 evvel ezelotti pillanatban, amikor az IBM elkezdte kirugdalni az alkalmazottjait, a fix allas bizonyossaga megszunt.
A bankok persze nem tanultak ebből sem."

Előszó gyanánt...nem a beiróra vonatkozik az irás, hanem a TÉMÁRA.

Ami ODAÁT furcsa, elsősorban a banktisztviselő magatartása, vagy hozzá nem értése, emberi szempontbol sem.
A kérdés viszont valós.
A bankot nem érdekli ki és mikor keresett XY ezret, ŐT az ÁLLANDÓ kereset érdekli, vagy egy BEBIZONYITOTT ÁLLANDÓ JÖVEDEEM (ITT).

Ugyancsak a hivatalnok kerülő uton tudomást szerezhetett volna arról, ha azt ugy kérdezi, "Megtudhatnám, miből GONDOLJA a részletek HAVI fizetését/törlesztését fizetni?" (ITT)

De ha az illető nem hajlandó felvilágositásokkal szolgálni....marad a MENEDZSER, az leegyszerűsiti majd az egész dolgot pár perc alatt.
Megkérdezi..
1,...uraságod milyen házat ohajt? Hol? Milyen értékben?

2,...mekkora "önerő"-t ohajt igénybe venni, azaz letenni? Arrol kérünk egy BANK KIMUTATÁST hogy AZ AZ ÖSSZEG az on rendelkezésére áll.

3,..de ez ezetben a bank is eltér a hagyományos (és szokásos) 15-20 százalék önerő-ről (letett pénz), és 30-35 százalékot kér.

Ezzel vége a dalnak.

Nem kell (meg)mondani semmit, mit keres, és kicsoda, bizonyitani milyen a hitelképessége, mit kell neki fizetni és kinek-mire (gyerektartás, például).

Megadja a nevét és még 1-2 adatot...és konyec, vége....megkapja a hitelt, fix-20-25-30 évre, előre lefixált kamatra amiben soha sem lesz változás.

ITT... igy is lehet házat venni........Mosolyog Mosolyog 
« Utoljára szerkesztve: 2014. Július. 25, 01:09:40 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #4 Dátum: 2014. Július. 22, 18:47:04 »

CHF hitelek
JFK 514..

" Probléma nem önmagában az, hogy a hitelfelvevő elveszti allását és nem tud fizetni, mivel akkor a bank eladja az ingatlant és a pénzénél van. A problema akkor kezdődik, ha az ingatlan értéke lecsökken és az adós nem tud fizetni (mai Magyarország). Egy fix állás ebből a szempontból, ha nem is nyújt tökéletes biztonságot, de enyhíti a bank kockázatát. A hitelfelvevőt nem érdekli különösebben, ha az ingatlanának az ára csökken, mert lakásra használja (ha befektetésre akkor persze bukott).
Tehát szerintem a fix állás a bank biztosítéka arra az esetre, ha az ingatlan ára csökken."

Ez most vagy az OTT-tani BANKOK gyakorlati üzletvezetése, rendszere, vagy pedig "egy művelt és jól informált ember véleménye"..lehet választani melyiket fogadjuk el.

1,.... Probléma nem önmagában az, hogy a hitelfelvevő elveszti allását és nem tud fizetni, mivel akkor a bank eladja az ingatlant és a pénzénél van.
A problema akkor kezdődik, ha az ingatlan értéke lecsökken és az adós nem tud fizetni (mai Magyarország)."
        A  BANK számtalan esetben -még ideális körűlmények között sem- tud a TELJES összeghez jutni
        amivel tartoznak neki.....ezen a módon. Erre fel kér ÖN ERŐT  -vagy önerőt?- ami lehet 10-20% IS,
        ez ami védelmet nyujt -egy darabig- az érték vesztésnél...is.

2,..." Egy fix állás ebből a szempontból, ha nem is nyújt tökéletes biztonságot, de enyhíti a bank kockázatát."
        Ez mind igaz..

3,.... A hitelfelvevőt nem érdekli különösebben, ha az ingatlanának az ára csökken, mert lakásra használja (ha befektetésre akkor persze bukott).
 
EZ egy picit sántit. Ugyanis, mindenkit érdekel az amit VETT(?) ház vagy lakás az MA IS ér annyit mint 4-5  éve vagy nem. mert soknak az befektetés is lehet, bár benne lakik.

Azért mert amikor megöregszik és már nem akar házat TARTANI, a vételár TÖBBSZÖRÖSÉÉRT eladhatja és fel éli a pénzt vagy csak egy részét.

Azon kivűl..azért csak-csak érdekel valakit hogyha nem tud fizetni..és elárvrezik a házát ..hogyan is fog állni UTÁNNA!
Elúszik még az ÖNERŐ is teljesen, vagy -SŐT- még tartozni is fog a banknak.

4,...."Tehát szerintem a fix állás a bank biztosítéka arra az esetre, ha az ingatlan ára csökken."
        Szerintem pedig szó sincs róla.
        Ez ugy "nonsense" ahogy irva van.

A "fix állás" -ami általában már sehol sincs- nem egy biztositék ARRA, sohasem volt.

Ha dolgozol valakinek, menj be hozzá és KÉRD IRÁSBAN hogy még öt-tíz év mulva is alkalmazni fog, mert kölcsonért mész egy bankhoz és szeretnéd bemutatni NEKIK hogy fix állásod van.........és lesz is.
Finomam, de ugy kizavar hogy csak na...

A "fix állás"...csak arra jó hogy bizonyitsa a havi törlesztéseket fizetni tudja......a ház álagának leromlása, a megváltozott  környék az ami csökkenti annak értékét.

A közzösség, a környék megváltozik, más faj vagy vallás tömegével való odaköltözése, váratlanul a közelben felépűlt gyár vagy üzem  létesitése, az addig ott lévő tömegközlekedés  megvátoztatása -páldául megszünik a helyi kisvasút járata, miáltal nehéz a helység megközelitése, mint otthon sok kis falué, ezek közűl mindegyik  közre játszhat.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Július. 25, 02:46:04 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #5 Dátum: 2014. Július. 25, 02:35:43 »

OTT is megszaladt...Angliában.
2 millios otthont kapott egy bevándorló...........szegény... Sír

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2155726/Somali-family-benefits-handed-keys--2million-luxury-council-home-Londons-affluent-streets.html
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #6 Dátum: 2014. Július. 25, 02:49:10 »

OTT készitették és ITT használták...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A classic!
 This is the type of things we should see, read & hear on the News vs. all the other #*!#!   Geza
 
Mr. Allen Swift:  Born:  1908 – Died: 2010
This man owned and drove the same car for 82 YEARS.
Can you imagine even HAVING the same car for 82 years?
Mr. Allen Swift ( Springfield, MA ) received this 1928 Rolls-Royce Piccadilly-P 1 Roadster from his father, brand new - as a graduation gift in 1928.
He drove it, up until his death in 2010 at the age of 102.
He was the oldest living owner of a car that was purchased new.
Just thought you'd like to see it.
It was donated to a Springfield museum after his death.
It has 1,070,000 miles on it, still runs like a Swiss watch, dead silent at any speed and is in perfect, cosmetic condition at 82 years of age. That's approximately 13,048 miles per year, 1,087 miles per month.
cid:BBAF1C57C01D4520A36CBCF87D572965@UserPC
1,070,000! That's miles not kilometers!
That's British engineering from a bygone era.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ITT VAN A KEP A KOCSIROL..

 http://www.autoblog.com/2012/12/27/man-drives-rolls-royce-for-78-years-then-makes-museum-donation-t/

« Utoljára szerkesztve: 2014. Július. 25, 02:51:12 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #7 Dátum: 2014. Július. 25, 19:05:56 »

OTT CHF hitelekről..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
A CHF hitelekről mert mindegy mi is  VAN MA az a tényeken nem fog változtatni.

Ahhoz ezer meg ezer hitelt felvevőnek kellene összefogni és -ahogy itt mondják- egy " CLASS ACTION SUIT" (PERT) tenni, inditani amely MINDENKIT KÉPVISELNE, függetlenűl attól hogy a " pereskedők listáján szerepelnek-e vagy nem".

Azon az alapon hogy MAGYAR KÖLCSÖNT/HITELT NEM LEHET EGY  MÁS ÁLLAM PÉNZÉNEK A MINDENKORI ÁTVÁLTÁSI  ÉRTÉKÉHEZ KÖTNI.
                         
AMI a CHF kölcsönöket illeti, természetes hogy az ÁLLAM TUDOTT MINDENRŐL ha egyszer a tulajdonosa vagy társtulajdonosa neki.
Ha BÁRMELYIK magyar bank tönkre megy (lásd Posta Bank) az ÁLLAM AZ AKI belenyul a zsebébe.
A CHF esetében IS azt kellene, de annyi pénze nincs hogy a CHF hiteleket kifizesse, vagy hagyná azt hogy 1-2 bank "fizetésképtelen" legyen miatta
mivel ezer meg ezer ember azt mondta nincs pénze, vigyenek el mindent!

Ez esetben, mit tudnának csinálni AZOKKAL a házakkal/lakásokkal stb. amin ma -talán- kétszer annyi tartozás VAN MÉG mint amenyi azok reális értéke.
Egy csődeljárás alkalmávak egyetlen-egy esetben sem tudnák azt eladni azért az árért, csakis veszteséggel, és itt lenne az állam megszivatva.
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #8 Dátum: 2014. Július. 25, 19:33:02 »

CHF hitelekről..és hogyan is ment OTTHON azok odaadása, és mi mit értünk ITT azok alatt.
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Ismerősön leveléből nem tudta kisilabizálni hogy a BANK a pénzt hány százalákos kamatra adta oda, és ők azon FELŰL rengeteg extra költséget tettek rá, ami ITT NINCS.

A "HITEL ADÁSÁNAK ELBIRÁLÁSA"..
tulajdonképpen egy KÉRVÉNY, aminek (ITT)csak egy ára van, függetlenűl hogy valaki egy autóra kéri a pénzt vagy egy házra, és azt nézik meg hogy az illető MIT KERES (miből fizeti majd vissza?), lehetnek-e neki a több ÉVES -több évig tartó- állandó kiadásai  amik jelenleg is megvannak.
Gyerektartás, több éves autóhitel stb.
Ezek erősen csökkentik azt az összeget amit MA -és MOST- oda tudnak adni.

Megnézik a HITELKÉPESSÉGÉT..hogyan fizette ki eddig azokat, BÁRMIT IS.
                         
A KAMAT SZÁZALÉKA ÉS FELTÉTELEI
....megvan állapitva milyen százalékú, időtartamú stb.,az mind elvan magyarázva..és le van fixálva, javitgatás
hónapokkal vagy évekkel utánna nincs, és ha lehetséges is -esetleg-az  a felvevővel KÖZÖSEN MEG VAN BESZÉLVE.                                            EBBEN -azaz magában a hitel törlesztésében- benne van MINDEN olyan tevékenység amit a bank folytat.
Igy minden postai kűldeménye, nyomtatványok stb- még azt is hogy év végei kimutatást kűld, legkésőbb a rákövetkező év január végéig (ingyen) arról hogy az előző évben mit törlesztettél le, és menyi volt a KAMAT, amit a BRUTTÓ KERESETBŐL LE LEHET VONNI!
OTTHON?                         
Az ELBIRÁLT ÉS A MÁR ODA ADOTT HITELT a közjegyzővel "hitelesiteni"? Amihez persze egy közjegyző kell?
Ez is otthoni "marhaság". A bank elbirálta hogy az illető hitelképes és azt hogy a pénzt megkapod, a közjegyző segitsége nélkűl.
Mire fel kell fizetni 0.5%-ot -vagy menyit-NEKI?
Egy 30 milliós kölcsönnél 750.000 lenne az?
A telekkönyvi bejegyzés  ..az ITT IS VAN,azaz a VÉTEL TÉNYÉT és a rá felvett KÖLCSÖNT is be kell jegyeztetni, más és más könyvbe a MEGYE HÁZÁN, de az lekűld egy másolatot a városnak IS!

Életbiztositás? A másik hülye dolog. Egy esetleges elhalálozás esetén...a biztositó kifizeti a hitel EGÉSZ hátralévő részét?   
A legtöbb esetben van örökös, ha az átakarja -vagy tudja- venni a hitelt..ő fogja azt tovább fizetni, ha azt ráhagyták, és ha a biztositü azt kifizeti
az ővé lesz az egész? (Na jó, van örökösödési adó is... Sír)
DE ha nincs senki..akkor az ÁLLAMÉ!? 
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #9 Dátum: 2014. Július. 25, 20:13:01 »

...akkor fussunk neki mégegeszer
A magyar bankokban NEM VOLT ELÉG olcsó kamatra BETETT MAGYAR pénz, azért adták AZT ki drágán, sőt, egyáltalán olyan menyiségű                             MAGYAR FORINT SEM. Ha lett volna, azt -és a többi hitelt is- olcsobban adták volna oda.
         
Ezért VETTEK FEL KÖLCSÖNT A SVÁJCIAKTÓL (A BANKOK, MAGUKNAK!).
Hogy az a rengeteg CHF hogyan tudott forinttá átváltozni...nem tudom, de lehet hogy már az átváltott CHF érték ment haza
Talán egy egész vaggon HUF-ként kerűlt oda, de AZ most mellékes.

EZÉRT lett az SVÁJCI HITEL, amihez a magyar hitelt felvevőnek semmi köze.
A MAGYAR BANKOK épp ugy fizetik ARRA a törlesztést -SVÁJCI FRANKBAN- MINT BÁRKI MÁS, "mint egy svájci lakos". Eddig a pontig..oly mindegy a bank honnan vette a pénzt.
De mivel a BANKOK A HITELÜKET csak CHF-ben tudják fizetni, azért csinálták azt  "TRÜKKÖT" hogy azokkal törlesztetik LE a az általuk felvett kölcsönt  a minden napi/havi CHF beváltási áron akiknek ŐK ADTÁK AZT FORINTBAN                   
De a bank(koknak) igencsak megérte, hiszen a CHF emelkedése ŐKET nem érinti, ha valaki nem fizet -gondolom- ők inditanak ellene behajtást és árvrést és nem a svájciak, szerintem AZOK nem is tudják ki is tartozik nekik.
AZ hogy minden MAGYAR NYELVEN iródott és minden hivatalos irat a magyar bankoknál maradt...csak természetes.
Igy azok alapján ŐK dönthettek arról ki is kaphat hitelt és ki nem.
A jelek szerint, a BANKOK megelégedtek a kiadott svájci kamatok kezelésiűével, azok (otthon) járó dijaikkal, az elég nekik.
Hallom, kb. két százaléa kezelési (adminisztrációs) költség utánuk..                             
Sajnos, a jelenlegi helyzettből nem sok kiutat látok, hacsak azt nem hogy a BANKOK ÉS A KORMÁNY együtt leűll tárgyalni a  sváciakkal.
Viszont A KETTŐJÜK KÖZTI SZERZŐDÉS -AZAZ HITEL- roppant egyszerű. ZXC milliárd CHF..ennyi százalék  a kamatra....xy évre...és természetessen az CHF ben fizetendő, mivel az a svájci pénznem!
Egy megoldást látok csak.
Az, hogy az EU elé vinni a BANKOKAT ÉS A KORMÁNYT mivel egy magyarországi bank az ÁLTALA KIADOTT HITEL visszafizetését NEM                              KÖTHETI MÁS ÁLLAM PÉNZÉNEK BEVÁLTÁSI SZINTJÉHEZ ÉS ARÁNYÁHOZ!   
A bankok semmivel sem tudják igazolni hogy a külcsön mint svájci frank lett odaadva és ők csak  mint egy közbeeső szolgálat- működik,múködött.
Tehát a magyar kliensekkel kötött szerződés hamissan állitotta be a hitel eredetét és annak odaadó felét!
                             .....................................................
 Amit nem értek, mint a kölcsönnel járó különböző dijak és százalékok ide

 Ugyanis..az ITTENI hitelek (ház. lakás, autó stb..) NEM  TARTALMAZNAK SEMMI olyasmit amit otthon megfizetettnek.
 
Egy házra kiadott HITEL ITT tartalmazza, csak mint példa az egy havi havi részletében...             

1,...a banki törlesztés -azaz  a tőke és kamata- (az évinek 1/12.-ed része),
2,..a házra szóló károk elleni biztositás iletve annak megvétele (1/12-ed része)
3,..az ingatlan adó (az éves adó 1/12-ed része.)
....................és ezzel kifujt!
                             
Ez -az első- fedezi a bank minden hitellel kapcsolatos kiadását és költségeit!
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #10 Dátum: 2014. Július. 26, 21:58:13 »
Egy kis kitérő...
Megrendelést kaptam, egy kérést az öcsémtől
Szerezzem meg a Rolling Stone-tó  a "Love Potion No.9" cimű számot. Nem a SZÁM maga kell(ene), hanem pont a ROLLING STONE előadásában az a szám.
Ez megjelent valahol egy GYŰJTEMÉNYBEN (nagy lemezen) és -állitólag- mint szóló szám -azaz egy lemezen- soha, és más nagylemez gyűjteményben sem.

Aki tud róla valamit..szeretettel fogadom és köszönöm..
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
kecske
Global Moderator
Hero Member
*****
Hozzászólások: 81 706


nyomozó


« Válasz #11 Dátum: 2014. Július. 27, 06:40:34 »
Egy kis kitérő...
Megrendelést kaptam, egy kérést az öcsémtől
Szerezzem meg a Rolling Stone-tó  a "Love Potion No.9" cimű számot. Nem a SZÁM maga kell(ene), hanem pont a ROLLING STONE előadásában az a szám.
Ez megjelent valahol egy GYŰJTEMÉNYBEN (nagy lemezen) és -állitólag- mint szóló szám -azaz egy lemezen- soha, és más nagylemez gyűjteményben sem.

Aki tud róla valamit..szeretettel fogadom és köszönöm..

A YouTube-on nem találtam. Ez eredetileg egy Searchers-dal, de sok más előadótól is fenn van, pont a Rolling Stones-tól nincs, legalábbis én nem találtam.
Naplózva
Sarkanyszeker
Hero Member
*****
Hozzászólások: 13 414« Válasz #12 Dátum: 2014. Július. 27, 08:00:34 »

Megrendelést kaptam, egy kérést az öcsémtől
Szerezzem meg a Rolling Stone-tó  a "Love Potion No.9" cimű számot. Nem a SZÁM maga kell(ene), hanem pont a ROLLING STONE előadásában az a szám.
1963-ban valóban kiadták: http://www.nzentgraf.de/books/tcw/1963.htm
Magát a számot én sem találtam.
Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #13 Dátum: 2014. Július. 27, 23:44:22 »

Az előző beirásokat köszönöm, bár az igazat megvalva ÉN IS átnéztem azt, még ezt a listát IS!

http://www.songfacts.com/artist-the_rolling_stones.php

Azon kivűl, megkérdeztem tőle..honnan veszi hogy AZT EGYSZER LEMEZRE VETTÉK TŐLÜK és azt egyszer tették be valamelyikbe, akkor,amikor az abban az időben az egyik legnépszerűbb dal volt?
Gondoltam, valakinek van valami ötlete, esetleg, meg is van neki..

De feladom...keresse meg magának.

Azt mondta, azért kell mert már MINDEN DAL MEGVAN a Rolling Stone-éktól..., csak EZ nem..
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 783

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #14 Dátum: 2014. Augusztus. 01, 01:54:31 »

Ez is technika, igaz a hásépités terén, de minden esetre nem tettem be a TUDOMÁNY,TECHNIKA JÖVŐ.. ( vagy mi?)....TOPIKBA.

Ez otthoni felvétel, de tulajdonképpen ITT IS igy épűlnek a házak.
És ha az -és minden- jól meg van szervezve...sokkal rövidebb idő alatt. Mivel nincs falvésés például a vizcsöveknek, villanydrótoknak stb...

https://www.youtube.com/watch?v=iIIs3NyWYNc

https://www.youtube.com/watch?v=PSWqczKnAQo

https://www.youtube.com/watch?v=OYtQTyaTIIE

https://www.youtube.com/watch?v=Tk6xL8bnc7g
cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

ITT a házak/lakások belső falai "sheetrock"-al vannak boritva, azaz GIPSZKARTONNAL.
Adorka (még) nincs vele megbarátkozva, és talán mások sem, AZ még tul uj dolog otthon.

ITT VAN HOGYAN KÉSZŰL A GIPSZKARTON ........OTTHON.

https://www.youtube.com/watch?v=A39fzo6gBms
« Utoljára szerkesztve: 2014. Augusztus. 01, 02:49:47 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 34
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország