NOL Fórum
2017. Október. 19, 04:44:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Választás 2018  (Megtekintve 597 alkalommal)
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Dátum: 2017. Április. 23, 13:50:48 »

A választások még csak jövőre lesznek, de már teljes erővel dübörög a kampány. A pártok, az egyébként a tájékoztatást szolgálni hivatott média, a támogatók egymásnak feszültek. Kevés érv, tény, sokkal több lejáratás, ferdítés, hangulatkeltés és sárdobálás. Sajnos ez lesz most egy éven keresztül.

Ez a topik a tényekre, érvekre szeretné helyezni a hangsúlyt. Ferdítésre, sárdobálásra van számos más topik. Hát majd meglátjuk ménnyire sikerül.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Április. 23, 14:51:15 írta apszu » Naplózva
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #1 Dátum: 2017. Április. 23, 14:05:47 »

Sokszor vitatkoztunk a választási rendszerről. Arányos a jobb, vagy a győztest jutalmazó. A rendszervaltás utáni berendezkedést kidolgozó pártok a nem arányos válsztási rendszer mellett döntöttek, a kormányozhatóság érdekében. Megszületett az MDF-SZDSZ paktum.

Az MSZP-SZDSZ kormány a kétharmaduk birtokában, néhány hónappal a választások előtt, saját érdekeiket nézve, az önkormányzati választást egy fordulóssá tették. Jól kalkuláltak, az önkormányzati választáson taroltak. Aztán később, amikor már nem ők kapták a legtöbb szavazatot, már FIDESZ-KDNP tarolt.

A 2010-es FIDESZ-KDNP győzelem után, kétharmaduk birtokában átszabták a válsztási körzeteket (erre egyébként már a korábbi kormányt is kötelezte az Alkotmánybíróságot) és egy fordulóssá tették a választási rendszert, illetve tovább erősítették a győztes jutalmazását.  Taroltak a választáson. Persze ebben az rendszerben is csak addig van előnyben a FIDESZ-KDNP amíg a legtöbb szavazatot kapják.

Itt állunk most. És itt egy erre vonatkozó cikk:

"A választási törvényben nem az van leírva, hogy a Fidesz győz. Hanem – aránytalanság ide vagy oda – az a párt, amelyik a legtöbb szavazatot szerzi."

http://m.mandiner.hu/cikk/20170423_papay_gyorgy_bocsanat_hogy_nem_aranyos_a_rendszer

« Utoljára szerkesztve: 2017. Április. 23, 14:36:32 írta apszu » Naplózva
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #2 Dátum: 2017. Május. 06, 11:14:24 »

Tegnap valamelyik ellenzéki csatornán megint ment a panaszkodás, hogy a Fidesz és a kormány elfoglalta a teljes médiát, és így az "igazság" nem juttatható el az emberekhez. Én úgy látom, hogy ez csak részben igaz, és sokak nem azért nem jutnak az "igazsághoz" mert nincs lehetőségük a médiák között választani, hanem mert nem kíváncsiak a politikára. Se az ellenzéki, se a kormánypárti üzenetekre nem kíváncsiak.

Szóval ez a: a kormány és a Fidesz "elfoglalta" a nyilvánosságot, szerintem, egy jól hangzó lózung. Ha a tényeket nézzük:

5-6 millió internet előfizetést mutat a statisztika. Ott aztán tényleg azt néz, olvas az ember amit akar. Ha azt vesszük, hogy kb. 8 millió választó van, akkor kétharmaduk simán ott tájékozódhat ahol akar.

http://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_oni001.html

Ha a TV-ket nézzük, a kb. 4,1 millió háztartás közül 3,4 millió háztartás rendelkezik kábel előfizetéssel. Ha valaki ezek közül akarja, éjjel-nappal nézheti az RTL-t, HírTV-t, ATV-t. A csatornák közül egyébként a legnézettebb az RTL, ami ugye nem éppen kormánypárti. Az hogy pl. A magyarul Balóval műsort a kutya se nézi nem a sajtószabadság hiánya.

http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=39840

A rádiók esetében már valóban más a helyzet.  A Kossuth és a Petőfi viszi a prímet, Budapesten ahol a "világhírű" rádió is elérhető ((Klubrádió), a Sláger vezet, a Klubrádió a fasorban sincs. Pedig aki akarja hallgathatja.

http://index.hu/kultur/media/2017/03/30/a_kossuth_es_a_slager_fm_a_legnepszerubb_radiok/

Ami a nyomtatott sajtót illeti, itt is van és elérhető bőven ellenzéki sajtó. A nyomtatott sajtó szerepe a tájékoztatásban nagyon visszaesett. A vásárlók száma nagyon visszaesett. A fiatalabbak inkább interneteznek. Népszava, Magyar Nemzet, HVG, 168óra ...megvásárolható, megrendelhető, csak nem nagyon veszik.

Tehát az látszik, hogy az aki akar tudntájékozódni. A másik panasz a reklámpiac állami befolyásolása, az állami cégek hírdetései által. Ez igaz, csak ne tegyünk úgy, mintha ezt a korábbi kormányok nem így tették volna. Az álszentség, hogy azok akik most erről felháborodva beszélnek, korábban haszonélvezői voltak ennek, vagy hallgattak mint szar a gazban. Ugyanis pl. 2002-es kormányváltás után (hogy ne menjünk vissza korábbra) Büky Dorottya egyik első dolga volt az állami cégek ilyen szempontú irányba állaítása. És akkor is szűntek meg lapok (jobboldali lapok), csak hát akkor abból nem lett paláver.

https://mno.hu/migr_1834/iranyitott-hirdetesek-768156

Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 774

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #3 Dátum: 2017. Május. 06, 17:51:47 »

A TEGNAP-pal kezdődőhöz..
Teljesen el vagy tévedve!!!!!!
Nem a TÉVÉk száma és a tévé nézők száma a lényeg hanem az hogy azok kiknek a kezében van, mit engednek BEMUTATNI  és kiket!

Ha azok CSAK a kormány propogandáját sugározzák/mutatják az emberek sohasem fognak egy reális képet kapni.

Az lenne az igazságos ha -mondjuk- naponta minden induló egyforma (FŐ!)műsoridőben fejhetné ki mi a politikai elképzelése és mit is akar és a nézők majd eldöntik kire szavazzanak.

FELTÉVE ha azok mindenhol -egyforma méretekben- felkerűlnének magára a szavazó lapra, ugye?

..és majd a pártok maguk döntenék el a VÉGSŐ FORDULÓ ELŐTT kivel lépnének egyezségre és az szerint lenne a döntés, de nem ugy hogy majd
a párt belső igazgatói köre dönt kivel lép partnerságra!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Szeptember. 09, 16:37:28 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #4 Dátum: 2017. Május. 17, 19:29:23 »

Megkezdődött balról az ígérgetés:

Botka a nyugdíjasoknak elég sok juttatást ígért:
a 13. havi nyugdíj visszaadását tehát;
az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását;
az öregségi nyugdíjminimum megduplázását;
a 100 ezer forint alatti juttatások esetében „érdemi korrekciót”,
„biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat”,
és a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetőségének megteremtését.

Lehet, hogy sikeres lesz. Kecske írta egy másik topikban, hogy azok az emberek akik nyilatkoztak Sorosról a Loch Ness- i szôrnyet is megszavaznák. A fenti igéretek összege úgy 500 milliárd, évente. És sokan simán megszavaznák, nem Loch Ness-i szörnyet, hanem ezt. És akkor kezdhetjük megint előről, mintha 2002 lenne.
Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 774

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #5 Dátum: 2017. Május. 17, 21:19:17 »

Kezdem előlről, mert amit irtam az előbb...az eltünt!
Szóval, mindegy hogy Botka (vagy más) mit igér(t), aki utánna gondol, látni fogja hogy nincs semmi alapja, semilyen téren és szinten.
Ha akar 13. havi nyugdijat..emelje fel a JELENLEGIT havonta annak a 12-ed részével....de ahogy a jenkik mondanák "The money is not there!"
azaz "A pénz nincs ott!" amivel mindazt megoldaná.
A nyugdij -és más u.n. szociális jutatás- a -jelenlegi!- adókból kerűl kifizetésre, amit a DOLGOZŐK ÉS A CÉGEK/GYÁRAK befizetnek, , de az volt a multban is.
A jelenlegi helyzet más, mivel 4-500,000 ember dolgozik  és fizet adót..NYUGATON, akik többsége -valószinűleg- nem is fog ujra -és végleg- haza menni..
Ez van és ez lesz, ami lehetséges..
« Utoljára szerkesztve: 2017. Július. 05, 15:55:43 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #6 Dátum: 2017. Július. 05, 09:09:05 »

Elkezdődött az ízes fasisztázás, antiszemitázás, balról. Ahogy szokott. Csak hát már nem a 90-es éveket írjuk. Lassan de biztosan mindenkinek feltűnt, hogy valahogy mindenki fasiszta lesz balról nézve, aki nem a ballib akol része, Antalltól, Csoórin át Orbánig. Teddy nem rég azon kesergett, hogy ez milyen szépen "működött" régen. Elég volt valakire ráfogni, hogy fasiszta, máris magyarázkodhat (szegény Antall, ő és a fasizmus?). Gazdag Albert írt egy cikket az mostani fasiztázókról. Szerintem minden szava igaz. Jobb lenne, ha az ellenzék szájkarate helyett a programját ismertetné, olyan ügyekben mint a gazdaság, migránsok, szociálpolitika...

https://mno.hu/gkozep/fasisztazni-orban-viktort-2406364?utm_source=feed&utm_medium=rss&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201707

"A fasisztázásnak szép hagyományai vannak mifelénk. A rendszerváltás előtti időkbe visszamenni nem érdemes, maradjunk az azóta eltelt három évtizednél. A bélyeg mindenkinek kijárt, aki a baloldali-liberális világok határain kívül kereste boldogulását. A címke nem csupán a szélsőjobbos eszmék ingoványában sokszor elmerülő Csurka István-féle MIÉP-et vagy a régebben jóval radikálisabb Jobbikot találta meg, jutott belőle Antall Józsefnek, Boross Péternek vagy Kövér Lászlónak is. Adódott bunkósbotként használni a jelzőt, és egy ideig meg is hozta a vágyott eredményeket."
Naplózva
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #7 Dátum: 2017. Szeptember. 03, 16:45:50 »

A választások közeledtével egyre több párt ismerteti egy-egy választási igéretét. És jönnek a baromságok is. Nehéz azt elhinni, hogy ennyire tájékozatlanok lennének, inkább arról lehet szó - mint 2002-ben is - hogy semmi nem számít.

Itt van például az oktatás ügye. Botka azt mondta, hogy a költségvetés oktatásra költött pénzeit a duplájára, 6%-ra emelik. Ez azért érdekes, mert most is 5% felett van, például 2015-ben 5,2 % volt. És ezzel az értékkel egyáltalán nem vagyunk lemaradva. A problémát nem is a pénz mennyisége jelenti, tehát nem is a pénzek emelésével lehet megoldani.

Persze lehet az oktatási költségvetést emelni 5,2 %-ról 6 %-ra. Ez úgy 300 milliárdot jelent, évente. Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente. És még messze van jövő április.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_penz_hianyzik_a_magyar_oktatasbol_de_akkor_mi.1.261075.html
Naplózva
szkepti
Sr. Member
****
Hozzászólások: 3 198« Válasz #8 Dátum: 2017. Szeptember. 07, 23:29:28 »

A választások közeledtével egyre több párt ismerteti egy-egy választási igéretét. És jönnek a baromságok is. Nehéz azt elhinni, hogy ennyire tájékozatlanok lennének, inkább arról lehet szó - mint 2002-ben is - hogy semmi nem számít.

Itt van például az oktatás ügye. Botka azt mondta, hogy a költségvetés oktatásra költött pénzeit a duplájára, 6%-ra emelik. Ez azért érdekes, mert most is 5% felett van, például 2015-ben 5,2 % volt. És ezzel az értékkel egyáltalán nem vagyunk lemaradva. A problémát nem is a pénz mennyisége jelenti, tehát nem is a pénzek emelésével lehet megoldani.

Persze lehet az oktatási költségvetést emelni 5,2 %-ról 6 %-ra. Ez úgy 300 milliárdot jelent, évente. Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente. És még messze van jövő április.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_penz_hianyzik_a_magyar_oktatasbol_de_akkor_mi.1.261075.html


"Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente."

Micsoda elvetemültek! Hát ez már szinte mérhető a  Mészáros nagytekintetű éves profitjával. Nincs ezeknek se istenük, sem emberük, nem számít ezeknek semmi, csak bekerüljenek a hatalomba,a húsos fazékhoz, bármit képesek megígérni. Ha így megy tovább, a végén még beígérik a 14-ik havi nyugdíjat, a 200%-os egészségügyi béremelést, az ingyen munkába járást is, meg 1.000 000 munkahelyet. Elképesztő, mik vannak itt.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Szeptember. 08, 00:27:52 írta szkepti » Naplózva

Isten olyan komédiás, akinek a közönsége nem mer nevetni.
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 774

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #9 Dátum: 2017. Szeptember. 09, 16:57:44 »

APSZUNAK

Nem tudom -hogy hol és miért- de ki nyomtattam..
2.1.41. A teljes és nem teljes munkaidőben FOGLKOZTATTOTAK létszámának alakulása a nemzetgazdaságban *(3/3)

Hogy ebben az a szó hogy "FOGLALKOZTATOTT" fed mindent amiről te mesélsz.

Azaz, ide bele fér az is aki dolgozik és az is aki közmunkás, bár azok tényleges termelése a gazdaságban, az iparban,NULLA, azaz nem tesz semmit, nem számottevő -de igy- a statisztikában qva jól hangzik, ugy hangzik mintha az -aki/akik- AKTIV TERMELŐI MUNKÁT VÉGEZNÉNEK!

Amivel "A HAZA FÉNYRE DERŰL"(T).. Kacsint Kacsint
« Utoljára szerkesztve: 2017. Szeptember. 13, 22:07:06 írta tozser » Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #10 Dátum: 2017. Szeptember. 13, 13:57:13 »

A választások közeledtével egyre több párt ismerteti egy-egy választási igéretét. És jönnek a baromságok is. Nehéz azt elhinni, hogy ennyire tájékozatlanok lennének, inkább arról lehet szó - mint 2002-ben is - hogy semmi nem számít.

Itt van például az oktatás ügye. Botka azt mondta, hogy a költségvetés oktatásra költött pénzeit a duplájára, 6%-ra emelik. Ez azért érdekes, mert most is 5% felett van, például 2015-ben 5,2 % volt. És ezzel az értékkel egyáltalán nem vagyunk lemaradva. A problémát nem is a pénz mennyisége jelenti, tehát nem is a pénzek emelésével lehet megoldani.

Persze lehet az oktatási költségvetést emelni 5,2 %-ról 6 %-ra. Ez úgy 300 milliárdot jelent, évente. Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente. És még messze van jövő április.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_penz_hianyzik_a_magyar_oktatasbol_de_akkor_mi.1.261075.html


"Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente."

Micsoda elvetemültek! Hát ez már szinte mérhető a  Mészáros nagytekintetű éves profitjával. Nincs ezeknek se istenük, sem emberük, nem számít ezeknek semmi, csak bekerüljenek a hatalomba,a húsos fazékhoz, bármit képesek megígérni. Ha így megy tovább, a végén még beígérik a 14-ik havi nyugdíjat, a 200%-os egészségügyi béremelést, az ingyen munkába járást is, meg 1.000 000 munkahelyet. Elképesztő, mik vannak itt.


Bizony! Meg még jöhet az ingyenes repülőjegy a nyugdíjasoknak. Addig nincs is baj, amíg a választók ezeket nem veszik komolyan.
Naplózva
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #11 Dátum: 2017. Szeptember. 13, 21:24:17 »

Tegnap valamelyik ellenzéki csatornán megint ment a panaszkodás, hogy a Fidesz és a kormány elfoglalta a teljes médiát, és így az "igazság" nem juttatható el az emberekhez. Én úgy látom, hogy ez csak részben igaz, és sokak nem azért nem jutnak az "igazsághoz" mert nincs lehetőségük a médiák között választani, hanem mert nem kíváncsiak a politikára. Se az ellenzéki, se a kormánypárti üzenetekre nem kíváncsiak.

Szóval ez a: a kormány és a Fidesz "elfoglalta" a nyilvánosságot, szerintem, egy jól hangzó lózung. Ha a tényeket nézzük:

5-6 millió internet előfizetést mutat a statisztika. Ott aztán tényleg azt néz, olvas az ember amit akar. Ha azt vesszük, hogy kb. 8 millió választó van, akkor kétharmaduk simán ott tájékozódhat ahol akar.

http://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_oni001.html

Ha a TV-ket nézzük, a kb. 4,1 millió háztartás közül 3,4 millió háztartás rendelkezik kábel előfizetéssel. Ha valaki ezek közül akarja, éjjel-nappal nézheti az RTL-t, HírTV-t, ATV-t. A csatornák közül egyébként a legnézettebb az RTL, ami ugye nem éppen kormánypárti. Az hogy pl. A magyarul Balóval műsort a kutya se nézi nem a sajtószabadság hiánya.

http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=39840

A rádiók esetében már valóban más a helyzet.  A Kossuth és a Petőfi viszi a prímet, Budapesten ahol a "világhírű" rádió is elérhető ((Klubrádió), a Sláger vezet, a Klubrádió a fasorban sincs. Pedig aki akarja hallgathatja.

http://index.hu/kultur/media/2017/03/30/a_kossuth_es_a_slager_fm_a_legnepszerubb_radiok/

Ami a nyomtatott sajtót illeti, itt is van és elérhető bőven ellenzéki sajtó. A nyomtatott sajtó szerepe a tájékoztatásban nagyon visszaesett. A vásárlók száma nagyon visszaesett. A fiatalabbak inkább interneteznek. Népszava, Magyar Nemzet, HVG, 168óra ...megvásárolható, megrendelhető, csak nem nagyon veszik.

Tehát az látszik, hogy az aki akar tudntájékozódni. A másik panasz a reklámpiac állami befolyásolása, az állami cégek hírdetései által. Ez igaz, csak ne tegyünk úgy, mintha ezt a korábbi kormányok nem így tették volna. Az álszentség, hogy azok akik most erről felháborodva beszélnek, korábban haszonélvezői voltak ennek, vagy hallgattak mint szar a gazban. Ugyanis pl. 2002-es kormányváltás után (hogy ne menjünk vissza korábbra) Büky Dorottya egyik első dolga volt az állami cégek ilyen szempontú irányba állaítása. És akkor is szűntek meg lapok (jobboldali lapok), csak hát akkor abból nem lett paláver.

https://mno.hu/migr_1834/iranyitott-hirdetesek-768156Ez erre rímel. És nagyon igaz!

https://888.hu/article-valasz-a-muosznak-avagy-a-fuggetlenseg-hazug-legendaja?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201709
Naplózva
tozser
Hero Member
*****
Hozzászólások: 23 774

"Ilyen egyszerű az egész!"


« Válasz #12 Dátum: 2017. Szeptember. 13, 22:18:22 »

ÉRDEKES hogy 5-6 millió Internettes van,,,4.1 millió háztartásban, ami csak azért érdekes mert AZ SZERINT  van olan háztartás ahol KÉT
Internet előfizetés is van....a KÉRDÉS az MIÉRT NEM ELÉG EGY ÉS MINEK KELL KETTŐ?

Azon kivűl, HA CSAK 3.4 millió kábel előfizető van, nem bonyolult EGYSZERRE INTERNETTEZNI KÉT ELŐFIZETŐNEK?

Most azok áráról nem beszélek, mert -ugy tudom- a használat nem általányos -fix havi öszegért- hanem minden felhasznált percért fizetni KELL..
Naplózva

A legnehezebb dolog a vilagon tudni hogyan kell valamit jol csinalni vagy irni es szo nelkul vegignezni azt hogy azt valaki rosszul csinalja vagy irja.
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #13 Dátum: 2017. Szeptember. 13, 22:46:31 »

ÉRDEKES hogy 5-6 millió Internettes van,,,4.1 millió háztartásban, ami csak azért érdekes mert AZ SZERINT  van olan háztartás ahol KÉT
Internet előfizetés is van....a KÉRDÉS az MIÉRT NEM ELÉG EGY ÉS MINEK KELL KETTŐ?

Azon kivűl, HA CSAK 3.4 millió kábel előfizető van, nem bonyolult EGYSZERRE INTERNETTEZNI KÉT ELŐFIZETŐNEK?

Most azok áráról nem beszélek, mert -ugy tudom- a használat nem általányos -fix havi öszegért- hanem minden felhasznált percért fizetni KELL..
Nyilván Amerikában még nem hallottak a mobil netről.
Naplózva
apszu
Hero Member
*****
Hozzászólások: 6 866


« Válasz #14 Dátum: 2017. Szeptember. 20, 17:35:02 »

A választások közeledtével egyre több párt ismerteti egy-egy választási igéretét. És jönnek a baromságok is. Nehéz azt elhinni, hogy ennyire tájékozatlanok lennének, inkább arról lehet szó - mint 2002-ben is - hogy semmi nem számít.

Itt van például az oktatás ügye. Botka azt mondta, hogy a költségvetés oktatásra költött pénzeit a duplájára, 6%-ra emelik. Ez azért érdekes, mert most is 5% felett van, például 2015-ben 5,2 % volt. És ezzel az értékkel egyáltalán nem vagyunk lemaradva. A problémát nem is a pénz mennyisége jelenti, tehát nem is a pénzek emelésével lehet megoldani.

Persze lehet az oktatási költségvetést emelni 5,2 %-ról 6 %-ra. Ez úgy 300 milliárdot jelent, évente. Ha hozzávesszük a többi elhangzott ígéretet már jóval ezer milliárd felett vagyunk évente. És még messze van jövő április.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/nem_a_penz_hianyzik_a_magyar_oktatasbol_de_akkor_mi.1.261075.html


Néhány kiegézsítő információ ehhez:

http://makronom.mandiner.hu/cikk/20170915_bodis_laszlo_hitek_es_tevhitek_az_oktatasban_mi_az_igazsag
Naplózva
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország