NOL Fórum
2017. Október. 22, 03:53:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Új IP cím
 
   Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: OPEmajális2017  (Megtekintve 205 alkalommal)
ilsi
Newbie
*
Hozzászólások: 244


« Dátum: 2017. Május. 15, 07:37:51 »

-2018. június 1.: Fekete limuzin kanyarodik a Kossuth térre: jól öltözött fiatalember száll ki, végigsiet a vörös szőnyegen a díszegyenruhások sorfala között, az Országház lépcsőjéhez. Ott Orbán Viktor miniszterelnök a.D. várja, egy szál piros rózsával. Átöleli, meglapogatja, minden jót kíván az új elnöknek, majd ő megy vissza a szőnyegen. Mikrobusza előtt megfordul, még egy férfias intés, egy mosoly. Utolsó pillantás a Házra – titkon egy könnyet nyom el, majd beszáll és elhajtat. Az új elnök szapora léptekkel föl a lépcsőn és be.
-Gyere ki a folyosóra, úgy nyakon váglak, hogy elszáll a fejed! – így a jobbikos képviselő az államtitkárnak a Parlamentben. Büfé, fél óra múlva: Haver, jól beoltottalak, mi? Na, ezt a kört én fizetem!
-Baja lehet Önnek és Magyarországnak, ha nem ismerik India XV. századi történelmét! – mondta Matolcsy a barátnője dolgozatáról (Az indiai elefánt). Szegény fickó, már direkt utaznak rá, ha bejön, rögvest kap egy csomó kérdést, hogy földobja kicsit a hangulatot.
-2020: A kétsebességű EU eurós gyorsvonatára Mo.-nak sikerült fölkapaszkodni. A Rózsa Sándor Magyar Nemzeti Bankot bezárták, majd, mint Gyuri-konyhát, újranyitották. Matolcsy itt árulja azt a kolbászt, amit hátul a Séf töltöget.
-Hollik/KDNP: A miniszter úr azért nem mondta, hogy érintett, mert ha így volna, szólt volna.
-Miniszter: Most egy kicsit lecsukunk, aztán hazamehetsz, házi őrizetbe. Majd küldj el valakit a dugipénzedért. (Fazekas-Marcsika, 2. évad, 3. epizód).
–A „Ne írd alá, János” molinóért a szocik pénzbüntetést kaptak Kövértől, „a köztársasági elnök letegezéséért”. Miért, ha magázzák, kitünteti őket?
-„Sétáló agyhalottak”, „Rettenhetetlen hiéna”„Eszement játékok”, „Add a lóvét, öreganyám!”, „Olimpián innen”, „Minden héten háború” (tv-műsor, 2017.márc.21).
-A kettős állampolgárok kettős adóztatását vezeti be a kormány 2018-tól. A Kárpát-járulékot busó maszkos NAV-tisztviselők szedik be minden június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján.
-A kormány 2 méteres villanykerítéssel keríti körül az országot. –Miniszter úr, ez a migránsok ellen lesz? –Fenét, csak valahogy meg kell akadályozni, hogy az utolsó fiatal is lelépjen az országból!
-Áramot vezetnek a határkerítésbe, villanypásztort kap Magyarország. Esténként nagy a sor és a bőgés a tejelésnél.
-A bicskei Erőmű-tó után a Balatont is körbekeríti Mészáros Lőrinc, hogy ne maradjon le nagy körbe-kerítő barátjától.
-Csónakázó tó épül Felcsúton. Kikötőjében Noé bárkája is lesz, migráns gályarabokkal, für alle Fälle.
-B-tervként, repülő után, űrhajót is vesz a kormány, hogy biztonságban legyen a szavazóktól. (Ha valami félre menne).
-A DER SPIEGEL is ismerni véli hazánk legokosabb gázszerelőjét (17.jan.7): Lörinc  M é s z a r ó s . Hát ezt kérdjük mi is!
-A vajdasági magyarok soha nem érezték ilyen jól magukat (Szijjártó, Pancsova, 17IV27). Ha hozzám vágnak 50 milliárdot, én is jól érezném magam!
-Csöng a telefon, feleségem fölveszi. „Üdvözlöm, Botka László vagyok!” (És azt hiszem, ezzel az Orbán-trükkel még egy rakás választót behülyíthetek!) Nejem cifrákat mond. -És ha nem gép volt?
-Fél milliárdot kap a CÖF a   c i v i l i t i k a   tanulmányozására. Tanulmányozzák, hány betűből áll, visszafelé van-e értelme, és ott, ahol a kurta farkú malac túr.
-”Ott, ahol zúg a négy folyó, ott ahol szenvedni jó” (Dankó Rádió). A CÖF utazási irodája, a SZADO-MAZO kft., turista utakat szervez a térségbe, Árpád sírjához. A két napos úton a buszrádióban az „Ottaholzúg” megy, időnként a melnök beszédeivel élénkítve.
-Pukli István pártot alapít. Akciós, jól fizet, a bolondnak is megéri!
-Kis ember kicsit lop, nagy ember nagyot lop.
 -Minden iskolába kell egy ló (Szűgyi János, oktatáskutató, 17III1). A kiírt pályázatra a tankerületből többen is jelentkeztek.
-Véletlenül rápillantottam gyerekem órarendjére: 1. óra: Lövészet 2. Torna 3. Ének 4. Biblia 5. Lövészet. –Számolni nem tanultok? –Dehogynem. PaksI + Paks II = Paks III.
-Újra megáll a 2-es metró a Kossuth téren... És utána el is indul?
-Ha nem lenne internet, hová írnám ki, hogy ne legyen internet?
(Maga az internet a legveszélyesebb vírus).
-Tíz éves az Országos Pech és Balek Szövetség (OPeBaSzö). Az elnök a díjátadásra nem érkezett meg a Parlamentbe. (A pechesek összevesztek a balekokkal).
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  

Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország